b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Australian Open : B. Paire – M. Cilic – 01/22 04:00

A mai mérkőzésen underdog Paire. Ez valószínű annak is köszönhető, hogy megizzadt Herbert ellen. Ennek ellenére nehezen tudom azt elképzelni, hogy itt ma ő ne nyerjen egy szettet.. (Fotó : Getty Images)

A mérkőzésen tehát már csak az online fogadóirodákat használó sportfogadók tudják csak megfogadni az ajánlott predikciókat.


A mérkőzésen Paire és Cilic fog megküzdeni a továbbjutásért, ahol azért nem árulok nagy zsákba macskát, hogy a horvát teniszező a favorit. Lényegében Cilic remekül játszik kemény borításon, ráadásul nagyon magabiztosan kezdte meg a tornát, ám riválisa sem tartozik az egyszerű és könnyen leírható ellenfelek közé. Paire neve a régebbi előfizetőknek, hiszen a francia teniszező mérkőzéseit előszeretettel favorizáltam az előző szezonban is. Amit tudni kell róla, hogy remek játékos és tényleg képes szinte a top10 játékosok ellen is egy-egy szettet nyerni. Az idei évben már kilenc alkalommal lépett pályára és ebből mindössze kettőt veszített el, de elmondható, hogy minden meccsén nyert legalább egy-egy szettet.

Paire a 21., míg Cilic a 39. az ATP ranglistán.

A mai mérkőzésen underdog Paire.  Ennek ellenére nehezen tudom azt elképzelni, hogy ne nyerjen egy szettet.(Fotó : Getty Images)

A két teniszező még 2018-ban találkozott egymással, akkor is Romában (salak). Azt megelőzően többször is “randevúztak” kemény borításon és azokon a mérkőzéseken rendre tudott hozni Cilic ellen egy-egy szettet Paire. A francia játékos kedvenc borítása egyébként a mostani, legtöbb meccsét ezen a borításon játszotta tavaly is és szinte ténylegesen minden meccsén képes volt egy szettet nyerni. Cilic szintén a kemény borítást érzi önmagáénak, de az előző év inkább egyfajta formai hanyatlásról szólt az ő részéről. Ennek megfelelően sokat romlott a helyezése is és a top 10-ből a 39. helyre csúszott. A két teniszező között egyébként szerintem nincs ekkora különbség, ráadásul mindketten remekül adogatnak. Úgyhogy bizakodva várom a mérkőzést és engem nagyon meglepne az, ha itt bármely játékos 3-0-ra hozná a találkozót. Úgyhogy a fogadásom alapja a 3,5 szett feletti opció lenne, amit továbbra is kiemelem, hogy bet365-n az “Egyenes szettekben nyer? NEM” opcióként találhattok meg és erre kell fogadást kötni!

B. Paire – M. Cilic Fogadási határidő : 04:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Több, mint 3,5 szett (Szett összesített) 1,61 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588M

0
%d bloggers like this: