b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP: Valóban megizzasztják az első madridi meccsén Tiafoe-t?!

Tiafoe 2022-ben eddig elég magabiztos játékot hozott a borításon. (Fotó: Getty Images)

A madridi ATP keddi játéknapján Tiafoe és Garin is egymásnak feszül.

Eléggé meglepő szorzót kaptunk, ugyanis a jelenlegi oddsok alapján egy fifty-fifty mérkőzésre lehet számítani, pedig az előző tornák játéka után inkább a francia sikerére van realitás. Tiafoe Portugáliában döntőzött május elején és a tornán nyerni tudott S. Korda, A. Davidovich Fokina, illetve D. Lajovic ellen is. Ezenkívül Houstonban nyerni tudott két meccset és Barcelonában is begyűjtött egy skalpot. C. Garin idén eddig nem túl meggyőző, ugyan Houstonban volt három jobb meccse, de lényegében eddig nagyon simán kapott ki az ellenfeleitől. 

Tiafoe Portugáliában a döntőig menetelt. (Fotó: Getty Images)

Íme néhány tényező a mai találkozóval kapcsolatosan:

-F. Tiafoe 2022-ben 10 alkalommal lépett salakon pályára és hétszer nyerni tudott.
-C. Garin 2022-ben 9 alkalommal lépett salakon pályára és háromszor nyerni tudott.

2022.05.03. 15:00

Nem értünk egyet a fogadóirodák szorzóival, persze szoros mérkőzés lesz ez a mostani, de Tiafoe Portugáliában nagyon meggyőzően játszott. Az egyedüli kérdés, hogy az amerikai mennyire tudott regenerálódni a mai mérkőzésre, de bízunk benne, hogy nem okoz ez számára problémát. Garin az előző években remek eredményeket ért el salakon, de az idei szezon eddig elég gyengén alakul számára. Az is igaz, hogy nem kapott könnyű ellenfeleket, hiszen Coria, Tabilo, Rune trió volt az aki nagyon simán verte őt és ugye ez a hármas “salakmenőnek” számít. Úgyhogy kíváncsian várjuk ezt a meccset, de szerintünk F. Tiafoe ma győzelemmel fog zárni. Benne van három szett ebben a meccsben, de ha Garin ugyanúgy fog játszani, mint legutóbb Münchenben, vagy épp Belgrádban, akkor Tiafoe akár sima győzelmet is arathat.

Tipp: F. Tiafoe (Győztes)
odds: 1.72

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: