b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP: Vajon mennyi maradt Nadalban?!

Nadal tegnap majdnem kiesett Goffin ellen, hiszen meccslabdáról fordított a spanyol teniszező. (Fotó: Getty Images)

Tegnap ünnepelte a 19. születésnapját C. Alcaraz és ennél szebb ajándékot nem is kérhetett volna, hiszen ismét találkozhat a jövő reménysége a példaképével, ráadásul Madridban..

Tegnap is fogadtunk R. Nadal mérkőzésére és minden a várakozásaink szerint alakult. Nagy kérdés, hogy 3 óra és 13 perc játék után mennyi “benzin maradt a spanyol tankjában”, hiszen több, mint egy hónapnyi kihagyás után, ez aligha tett jót az ATP 4. helyezettnek. A mai rivális pedig az a C. Alcaraz lesz aki idén fantasztikus formában, ráadásul igazi salakmenő és a példaképe maga R. Nadal. A játékosok már nem ismeretlenek egymásnak, többször játszottak már egymás ellen, ill. R. Nadal óriási tisztelettel beszél Alcaraz-ról. A két játékos között kiváló a kapcsolat és ahogy mindenki fogalmaz az új Nadal-t láthatjuk C. Alcaraz személyében, aki ténylegesen a jövő egyik nagy reménysége.

C. Alcaraz idén salakon már három tornát is nyert! (Fotó: Getty Images)

Íme néhány tényező a mai találkozóval kapcsolatosan:

-R. Nadal 2022-ben 2 alkalommal lépett pályára salakon és nyerni tudott.
-C. Alcaraz 2022-ben 14 alkalommal lépett salakon pályára és tizenháromszor nyerni tudott.

R. Nadal

2022.05.06. 16:00

C. Alcaraz

Tegnap mindkét teniszező három szettet játszott, ám nem kérdés, hogy jelenleg ki örvend jobb formának, ill. kinek volt egyszerűbb a “regenerálódás”. Nadal egyébként csak a küzdeni akarásának köszönhette, hogy tegnap nem búcsúzott Goffin ellen, ugyanis a spanyol négy mérkőzéslabdát is hárított. Összességében viszont egy több, mint 3 órás mérkőzés után kiharcolta a továbbjutást. Nagy kérdés, hogy mennyire van rendbe fizikálisan a spanyol teniszező, hiszen egy bordasérülést követően több hetet kellett neki kihagyni és ahogy tegnap is fogalmazott a Goffin elleni meccs rengeteget kivett belőle. C. Alcaraz viszont erőnlétileg rendbe van, egy nagyon fiatal játékosról beszélünk, aki ténylegesen megérezte a siker ízét és a tehetsége adott ahhoz, hogy pár éven belül a legjobb legyen. Salak borításon mindkét teniszező otthonosan mozog, ráadásul hazai publikum előtt játszhatnak, úgyhogy mi itt egy nagyon izgalmas és közönségszórakoztató mérkőzésre számítunk. Bőven reális az, hogy ismét egy három szettes mérkőzés kerekedjen ki, de mi az erőnléti/formai szempontok miatt C. Alcaraz neve mellett húztuk be az x-et. Az idő mindenképp a fiatal játékosnak fog dolgozni ezen a találkozón. A példaképe ellen még nem sikerült Alcaraz-nak nyerni, de ilyen előfeltételek mellett szerintünk ez ma megtörténhet és a kapott 1.90-es szorzó elég nagy értéket képvisel fogadás szempontjából. 

Tipp: C. Alcaraz (Győztes)
odds: 1.90

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: