b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP: Vajon ki jut tovább a Hurkacz-Fokina párharcból?!

Hurkacz 2022-ben remek formának örvend. (Fotó: Getty Images)

A madridi ATP szerdai játéknapján két kiváló formában lévő teniszező találkozik egymással, ugyanis H. Hurkacz és A. Davidovich Fokina mérkőzés kerül megrendezésre.

Nagyon érdekes párharc lesz ez és a teniszt kedvelőknek mindenképp ajánljuk ezt a mérkőzést. H. Hurkacz 2022-ben remek formának örvend és alig szenvedett vereséget a lengyel teniszező idén. Ezzel szemben Fokina ugyan az év elején nem “sziporkázott”, de salakborításon remekel a spanyol teniszező és Monte Carlo-ban példának okáért a döntőig menetelt, ahol többek közt legyőzte Novak Djokovic-ot is. Ami elmondható a spanyol teniszezőről, hogy egyetlen egy olyan mérkőzése volt, ahol nem nyert legalább egy szettet, az is az említett finálé, ahol S. Tsitsipas volt az ellenfele. 

Fokina salakon kiváló eredményeket ért el az utóbbi hetekben. Nyerni tudott N. Djokovic ellen is a borításon. (Fotó: Getty Images)

Íme néhány tényező a mai találkozóval kapcsolatosan:

-H. Hurkacz 2022-ben 5 alkalommal lépett salakon pályára és négyszer nyerni tudott.
-A. Davidovich Fokina 2022-ben 10 alkalommal lépett salakon pályára és hétszer nyerni tudott.

2022.05.04. 15:30

Nagyon izgalmas és élvezetes mérkőzésre számítunk. Lényegében mindkét teniszező nagyon jó adogató, mindkét játékos return oldala erős és ennek köszönhetően itt akár egy 2-2.5 órás mérkőzés is könnyedén kialakulhat. Az első körben Fokina volt a meggyőzőbb itt Madridban, de Hurkacz is hozta a “kötelezőjét”. Kíváncsian várjuk, hogy ma mire fognak egymással menni a teniszezők, de mi egy három szettes mérkőzést vizionálunk. Fokina játékában mindenképp benne van legalább egy szett, de H. Hurkacz adogatásainak is kedvez a madridi borítás, így tehát az over opciót néztünk ki az összesített játékok/gamek piacán. A favorizált opció pedig akár két szettben is jöhet, hiszen egy Tie Break is bőven reális ebben a párharcban.

Tipp: 22.5 felett (Összesített játékok)
odds: 1.90

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: