b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP: Új bajnoka lesz Hallénak! – Ezt a tippet húztuk be a döntőre!

Vasárnap délután D. Medvedev és H. Hurkacz mérkőzik meg egymással Halléban és ennek köszönhetően új bajnokot avatnak a német ATP-n!

Összességében elmondható, hogy mindkét játékos remekül mozog füves borításon és ennek megfelelően nem a véletlen műve, hogy elértek a fináléba. A jelenlegi világelső Medvedev sorozatban a második füves pályás fináléjára készül idén és ugyan az előzőt elveszítette Hollandiában, ám ma is ő a favorit. Az előző döntőbeli ellenfeléhez képest most egy jóval jobb technikai képességekkel megáldott ellenfele lesz, ráadásul Hurkacz nem is ismeretlen Medvedev számára. Idén kemény borításon már nyert a lengyel az orosz teniszezővel szemben, de tavaly Wimbledonban egy öt szettes mérkőzést játszottak a játékosok egymással és akkor is a lengyel jutott tovább.

Medvedev remek formának örvend! (Fotó: Getty Images)
Íme néhány tényező a mai találkozóval kapcsolatosan:
D. Medvedev  2022-ben 8 alkalommal lépett füvön pályára és 7-szer nyerni tudott.
H. Hurkacz  2022-ben 5 alkalommal lépett füvön pályára és 4-szer nyerni tudott.

Tegnap is fogadást kötöttünk Medvedev meccsére és nyertünk, ma pedig egy jóval tapasztaltabb ellenfele lesz, aki ráadásul füves borításon nagyon jó. Hurkacz tegnap kiejtette az ausztrál fenegyereket az elődöntőből, azt megelőzően pedig nagyon magabiztos győzelmet aratott Felix Auger-Aliassimével szemben is. Medvedev eddig minden meccsét 2-0-ra megnyerte, ám Hurkacz ellen még egyetlen egy mérkőzésén sem fordult elő, hogy ezt megtudta volna tenni az orosz teniszező. Legutóbb Miamiban 2-0-ra nyert a lengyel, 2021-ben pedig három mérkőzést is játszottak egymással a teniszezők, amelyből kétszer 2-1-es győzelmet aratott Medvedev, illetve az említett wimbledoni mérkőzésen 3-2-es vereséget szenvedett. Hurkacz mostani formája számunkra biztató és ha képes ugyanazt a magabiztos adogatójátékot hozni a lengyel, mint amit itt végig mutatott Halléban, akkor véleményünk szerint ma is reális esély van arra, hogy egy szettet megnyerjen, de akár győzni is tudjon. Medvedev persze egy nagyon nehéz ellenfél, az oroszt sem szabad leírni, nem a véletlen műve, hogy világelső. Ennek ismeretében mi egy döntő szettes mérkőzésre számítunk és így ismételten az összesített játékok piacát preferáljuk, ahol a 23.5 játék feletti opcióra fogadunk!

Tipp: 23.5 felett (Összesített játékok)
odds: 2.00

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
MAJOR LEAGUE PACKAGE
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: