b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP : T. Fritz – R. Bautista

Bautista kereken egy hete szenvedett vereséget Lyonban Fritz ellen. Vajon ma nyerni tud? (Fotó : Getty Images)

A Roland Garros elindult és ennek fényében egyre több teniszelemzés érkezik a prémium és “gold” részlegbe egyaránt. Ma gyengébb a kínálat és mindössze egy teniszelemzéssel készültem, ahol egy igazán izgalmas és végletekig kiélezett mérkőzésre számítok.


I T. Fritz – R. Bautista I

 

A mérkőzésen egy olyan opciót osztok meg, amelyet lényegében az online fogadóirodákban tud mindenki megfogadni. A fogadóirodák alatt gondolok az Unibet és a Bet365 oldalakra. Ami a fogadást illeti egy opció tetszett meg ezen a mérkőzésen, méghozzá az, hogy ez a két játékos ma egy-egy szettet biztosan nyerni fog, ezzel pedig 4-5 szettbe torkolló mérkőzést láthatunk. Ezt az opciót Unibeten egy az egyben megtalálod, hiszen a 3,5 szett feletti opcióra köthetsz fogadást. Míg Bet365-n a következőképpen találod meg a fogadást.

Tenisz menü (Itt görgess le a következőig) – “Szett” (Ha pedig megvan, válaszd ki a következőt) – “Egyenes szettekben nyer?”

Ha megvan kattints rá és itt kijönnek a mai mérkőzések. A lényeg az, hogy itt arra kötünk fogadást, ha az Igenre nyomsz, hogy 3-0, vagy 0-3 lesz a meccs. Ha pedig a Nemre, akkor 3-1, 3-2, vagy épp ez fordítva, tehát a teniszezők nyernek legalább egy-egy szettet. Ha nem érthető írj és segítek elmagyarázom érthetőbben.

A két teniszező nem is olyan rég Lyonban találkozott egymással, akkor Fritz nyert 2-1-re. A mostani mérkőzés igencsak izgalmasnak és ténylegesen kétesélyes párharcnak tűnik, úgyhogy hatalmas érték lehet abban, hogy itt a játékosok nem fognak 3-0, vagy 0-3-s eredménnyel zárni.

Bautista kereken egy hete szenvedett vereséget Lyonban Fritz ellen. Vajon ma nyerni tud? (Fotó : Getty Images)

Fritz az első körben Tomic ellen nyert 3-0-ra, míg Bautista Johnson ellen zárt szintén hiba nélkül sikerrel. A mostani mérkőzés viszont mindkettejüknek teljesen más lesz, ráadásul számomra tényleg kiváló kiindulópont, hogy a két játékos nem is olyan rég, kereken egy héttel ezelőtt találkozott egymással. Fritz remekül mozog salakborításon, viszont Bautista is kiválóan teniszezik salakon. Egy szó, mint száz izgalmas mérkőzésre számítok és nagyon meglepődnék, ha itt bármelyik játékos letudná zárni egyenes szettekben a mérkőzést, úgyhogy arra ajánlok fogadást, hogy 3,5 szettnél több lesz a mérkőzésen, az-az nem zárul le a mérkőzés egyenes szettekben.

T. Fritz – R. Bautista (16:30)
Tipp: 3,5 szett felett (Szett összesített – Unibet) odds:1,61 “B” kategória Tét : 3 egység
Tipp : Nem (Egyenes szettekben nyer? -Bet365)
odds:1,61

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: