ATP : S. Wawrinka – R. Federer

A Roland Garros elindult és ennek fényében egyre több teniszelemzés érkezik a prémium és “gold” részlegbe egyaránt. Egy teniszmérkőzéssel készültem ma, ahol a Wawrinka – Federer találkozóra ajánlok fogadást.


I S. Wawrinka – R. Federer I

 

A találkozó igencsak érdekesen alakulhat, hiszen Wawrinka fantasztikus formában játszik a tornán, ráadásul a salakborítás fekszik is neki. A mai ellenfele a torna egyik esélyese, bár Nadal és Djoko továbbra is versenyben vannak. Ami biztos, ha ma nyer a svájci, akkor nagy valószínűséggel Nadal lesz az ellenfele, aki Nishikorival fog megmérkőzni. Na most Federer Rómában is feladta és Tsitsipasnak ajándékozta a győzelmet, remélem ma nem így fog tenni a teniszező. Wawrinka fantasztikusan játszik a tornán és nagy meglepetésre Tsitsipast kiejtette a tornáról egy 3-2-s 5 óra 11 perces mérkőzésen.

Számomra ez az egyik biztató adat, hiszen a görög teniszező megizzasztotta Wawrinkát és ennek köszönhetően ma jóval fáradtabb lehet. Ugyan eltelt közel 2 nap, de nagyon nehéz regenerálódni egy 5 órás folyamatos teniszezés után. Federer remekül játszik a tornán, ráadásul eddig minden egyes meccsét hiba nélkül hozta, bár tegyük hozzá, hogy nagyon könnyű volt a sorsolása. Első körben Sonego, majd Otte, Ruud és Mayer voltak az ellenfelei.

Nagyon meglepő lenne, ha a svájci nem nyerne ma. Honfitársa Wawrinka jóval fáradtabb lehet nála, viszont bízom benne, hogy ma nem lesz ismét egy 3-0-s mérkőzés. (Fotó : Getty Images)

Ami biztos, hogy kimenetel szempontjából nagyon bízom Federer győzelmében. Szerintem ez bőven reális, viszont Wawrinka a mostani formájában a svájci dolgát is megnehezítheti. Ami szintén döntő tényező, hogy Wawrinka jóval fáradtabb lehet, de tudhatjuk azt is, hogy nem minden nap játszhat valaki egy Federerrel. Egy szó, mint száz nagyon meglepődnék, ha Wawrinka nyerne, de abban biztos vagyok, hogy felszívja magát a honfitársa ellen magát a teniszező. Ha így lesz, akkor ma is egy szoros mérkőzést láthatunk, viszont véleményem szerint 3-1-re fog nyerni Federer. Megnéztem az opciókat és hála a bet365 kínálatának van lehetőség fogadni egy olyan opcióra, ahol arra köthetünk fogadást, hogy mindkét teniszező nyer legalább egy szettet, illetve a kimenetelre is fogadhatunk. Ezt 2,50-s szorzóért cserébe tehetjük meg, ami véleményem szerint óriási érték. Ezt az opciót csak a prémium felhasználók láthatják, amennyiben meglátom másik oldalon az elemzést/tippet, a továbbító személyt azonnal kitiltom és jogi eljárást indítok ellene és a tartalmat megosztó oldaltulajdonos ellen!

S. Wawrinka – R. Federer (14:00)
Tipp: R. Federer és Igen (Mérkőzés eredménye + mindkét játékos nyer egy szettet) odds: 2,50 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588