b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP : S. Stitsipas – S. Wawrinka

Papíron Tsitsipas az erősebb és tehetségesebb játékos, viszont a svájci ellenfelét sosem szabad leírni. (Fotó : Getty Images)

A Roland Garros elindult és ennek fényében egyre több teniszelemzés érkezik a prémium és “gold” részlegbe egyaránt. Egy teniszmérkőzéssel készültem ma a “gold” részlegbe. A mérkőzésen Tsitsipas és Wawrinka találkozik egymással


I S. Tsitsipas – S. Wawrinka I

 

A mérkőzésen egy olyan opciót osztok meg, amelyet lényegében az online fogadóirodákban tud mindenki megfogadni. A fogadóirodák alatt gondolok az Unibet és a Bet365 oldalakra. Ami a fogadást illeti egy opció tetszett meg ezen a mérkőzésen, méghozzá az, hogy ez a két játékos ma egy-egy szettet biztosan nyerni fog, ezzel pedig 4-5 szettbe torkolló mérkőzést láthatunk. Ezt az opciót Unibeten egy az egyben megtalálod, hiszen a 3,5 szett feletti opcióra köthetsz fogadást. Míg Bet365-n a következőképpen találod meg a fogadást.

Tenisz menü (Itt görgess le a következőig) – “Szett” (Ha pedig megvan, válaszd ki a következőt) – “Egyenes szettekben nyer?”

Ha megvan kattints rá és itt kijönnek a mai mérkőzések. A lényeg az, hogy itt arra kötünk fogadást, ha az Igenre nyomsz, hogy 3-0, vagy 0-3 lesz a meccs. Ha pedig a Nemre, akkor 3-1, 3-2, vagy épp ez fordítva, tehát a teniszezők nyernek legalább egy-egy szettet. Ha nem érthető írj és segítek elmagyarázom érthetőbben.

Mindkét teniszező igencsak jól játszik salakborításon és nagyon meglepő lenne, ha ma ezt “egyenes szettekbe”, avagy 3-0-s arányba bármelyikük is megnyerné.

Papíron Tsitsipas az erősebb és tehetségesebb játékos, viszont a svájci ellenfelét sosem szabad leírni. (Fotó : Getty Images)

Ami biztos, hogy eddig igencsak magabiztosan játszott mindkét teniszező. Wawrinka nyert Dimitrov és Garin ellen is 3-0-s összesítéssel, de Kovalik ellen is mindössze 1 szettet veszített a svájci. A görög ellenfele szintén remekül játszik, ráadásul a jövő legtehetségesebbjeként van továbbra is számon tartva. Tsitsipas remekül játszik salakon is, ráadásul ő is szinte könnyedén lépkedett túl eddig az ellenfeleken. Egy szó, mint száz ma ismét óriási érték van a 3,5 szett over opcióban, amelyre “A” kategóriába sorolva ajánlok fogadást 5 egységgel!

S. Tsitsipas – S. Wawrinka (14:00)
Tipp: 3,5 szett felett (Szett összesített – Unibet) odds:1,53 “A” kategória Tét : 5 egység
Tipp : Nem (Egyenes szettekben nyer? -Bet365)
odds:1,58

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: