b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP Róma : S. Tsitsipas – R. Nadal 

2022-ben fantasztikus eredményeket ért el Nadal. Vajon ma milyen formában lesz a spanyol teniszező? (Fotó : Getty Images)

A “Gold” szolgáltatásunk első felvonásában ismét kiválasztottam egy teniszmérkőzést. Tegnap visszajárt a tétünk, hiszen Federer nem lépett pályára, ezzel Tsitsipas automatikusan továbbjutott, most viszont Nadal lesz az ellenfelem aki eddig nem ismert lehetetlent a Római tornán.


I S. Tsitsipas – R. Nadal I

 

A mérkőzésre nagyon kíváncsi leszek, hiszen Tsitsipas remekül teljesít salakon, míg a Federer elleni mérkőzésén ennek köszönhetően egy overrel készültem, most viszont az ellentettjére gondoltam. A Római tornán Nadal rekordot döntött, hiszen egymást követő 3 mérkőzésen is képes volt 6-0-val zárni egy-egy szettet. Ez nem kis teljesítmény főleg nem úgy, hogy az ellenfelek között Chardy, Basilashvili és Verdasco szerepelt.

Ami biztos, hogy egyik játékos sem lehet fáradt, hiszen Nadal elég simán hozta az eddigi meccseket, míg Tsitsipas pihenhetett hála Federernek. A mérkőzésen viszont nem tudok egyszerűen attól elvonatkoztatni, hogy Nadal milyen kirobbanó formában van.

Nadal fantasztikus formában játszik a tornán. Vajon ma is összejön neki a magabiztos győzelem? (Fotó : Getty Images)

Mindent egybevéve sokat gondolkoztam azon, hiszen remekül lőtték be a fogadóirodák a jelenlegi line-t, de ez a 20,5 over némileg elképzelhetetlennek tűnik. Arra számolok, hogy Nadal ismét megnyomja már az 1. szettet és akár ezt 6-2,6-3-s összesítéssel hozhatja, aztán jön a számunkra mindent eldöntő 2. szett. Itt azt gondolom, hogy nem fog hibázni a spanyol és szerintem, itt is képes lesz legalább egyszer brékelni. Tie Breakben nem bízom, hiszen ahogy már a fentiekben is leírtam, Nadal eddig mindhárom meccsén fantasztikusan játszott. Egy szó , mint száz okosan a tétekkel, de a 20,5 game alatti opcióban mindenképp van érték és remélem, hogy Nadal nem okoz ma sem csalódást.

S. Tsitsipas – R. Nadal (15:30)
Tipp: Kevesebb, mint 20,5 game (Összesített játékok) odds:1,83 “C” kategória Tét : 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: