b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP Róma : S. Tsitsipas – R. Federer

Vajon meglepi Federet Tsitsipas? (Fotó : Getty Images)

A “Gold” szolgáltatásunk második felvonásában kissé meglepő módon egy teniszmérkőzéssel készültem. A negyeddöntő párosításában Tsitsipas és Federer találkozik egymással.


I S. Tsitsipas – R. Federer I

 

A mérkőzésre nagyon kíváncsi leszek, hiszen Tsitsipas remekül teljesít salakon, míg Federer képességeit szinte az egész világ ismeri. A Római tornán a görög nyerni tudott Fognini és Isner ellen is és vesztett szett nélkül hozta le ezeket a mérkőzéseket. Federer viszont Coric ellen megszenvedett és Tie Breakben nyerte meg a mérkőzést.

Ami biztos, hogy a Coric elleni meccs sokat kivehetett a svájciból, bár volt közel 1 napja regenerálódni. Tsitsipas tegnap két mérkőzést is játszott az esős időjárás miatt, ez valószínűleg őt is kimeríthette.

Vajon meglepi Federet Tsitsipas? (Fotó : Getty Images)

Mindent egybevéve nehezen tudom azt elképzelni, hogy itt kevés gamet hozzanak össze a csapatok, azt sem tartom kizártnak, hogy 3 szettig fognak eljutni. A 22,5 game feletti opcióban mindenképp van érték és én erre ajánlok most fogadást. Bízok benne, hogy mindkét játékos hozni fogja az adogatását, a fáradtság kivehet belőlük, de mivel mindketten top10-en belül tartózkodnak, egy izgalmas és ki-ki meccset várok tőlük.

S. Tsitsipas – R. Federer (16:00)
Tipp: Több, mint 22,5 game (Összesített játékok) odds:1,66 “C” kategória Tét : 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: