b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP Róma : D. Shapovalov – D. Schwartzman – 09/20 19:00

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 19:00

Tegnap megmutatta nekünk Schwartzman, hogy a világ egyik legjobb salakjátékosát Nadalt egy két órás mérkőzésen kiejtette. Az argentin teniszezőről tegnap is leírtuk, hogy tipikus salakjátékos, aki többször nehezítette már meg a top5-ben szereplő játékosok dolgát, illetve a legtöbb tornát ezen a borításon nyerte. Persze tegnap egyáltalán nem számoltunk azzal, hogy Nadal kikap ellene, ám az a játék, amit mutatott akár a torna győzelemhez is vezethet. Köztudott, hogy minden nap más és más, ám a tegnapi produkció után Shapovalov aligha lesz neki nehéz ellenfél. Természetesen ilyet nem szabad írni, ám a kész tények alapján egyértelműen kijelenthető, hogy Schwartzman a találkozó esélyese. A reggeli órákban már esett is az argentin teniszező szorzója, ráadásul Shapovalov nem a salak borításon érte el a legjobb eredményeit. Példának okáért 2019-ben 4-6-os eredménnyel zárt, de ezt megelőzően is 2018-ban 8-6, míg 2017-ben 0-4-es eredménye volt. Idén itt Rómában játszik először salakon és ugyan mindegyik mérkőzését megnyerte, ám ellenfelei között nem volt tipikusan salakon kiválóan teljesítő játékos. Schwartzman tegnap meggyőzött minket, mi pedig ezt a -1.5-ös line-t bátran bevállaljuk.

📊 Ajánlott predikció: 
D. Schwartzman -1.5 (Hendikep)

odds: 
1.80 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: