b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP Róma : D. Schwartzman – R. Nadal – 09/19 20:30

2022-ben fantasztikus eredményeket ért el Nadal. Vajon ma milyen formában lesz a spanyol teniszező? (Fotó : Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 20:30

Nadal tegnapi játékára fogadtunk élőben és őszintén szólva nagyon meglepett minket, hogy a második szettben ennyire szét tudott esni a játéka a jóval gyengébb Lajovic ellen. A mostani riválisa viszont az a Schwartzman lesz, aki ellen kiváló eredményei vannak ugyan, de egy tipikus salak játékosról beszélhetünk, aki a legjobb eredményeit ezen a borításon érte el. Azt nem is kell mondani, hogy Schwartzman már csak a korából adódóan is gyorsabb lehet Nadalnál ezen a borításon és amennyiben a spanyol  ismét nem fogja tudni megfelelően irányítani a játékot, akkor könnyedén nyerhet ellene több game-t is Schwartzman. Egy szó, mint száz a fogadásunk alapja természetesen Nadal győzelmére is vonatkozik, ám nagyon meglepne minket, ha 16 game alatt zárnának a felek. Öt game mindenképp van az argentin játékos játékában. Érdekességként legutóbb a Roland Garroson találkoztak salak borításon a játékosok, akkor még szettet is nyert Schwartzman, ezt megelőzően pedig a madridi ATP-n játszottak, akkor hét game-t is hozott Schwartzman Nadal ellen.

📊 Ajánlott predikció: 
R. Nadal + 16.5 felett (Győztes + Összesített játékok)

odds: 
1.72 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: