b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP : R. Nadal – R. Federer

2022-ben fantasztikus eredményeket ért el Nadal. Vajon ma milyen formában lesz a spanyol teniszező? (Fotó : Getty Images)

A Wimbledoni tornán tornán sikerül továbbra is nyereséggel állni és most egy igazi rangadóra ajánlok fogadást. A Wimbledoni torna elődöntőjében a régi klasszikus párosítás R. Nadal és R. Federer találkozik egymással, ahol vélhetően nem fogunk unatkozni.


I R. Nadal – R. Federer I

 

A mérkőzésen egy olyan opciót osztok meg, amelyet lényegében az online fogadóirodákban tud mindenki megfogadni. A fogadóirodák alatt gondolok az Unibet és a Bet365 oldalakra. Ami a fogadást illeti egy opció tetszett meg ezen a mérkőzésen, méghozzá az, hogy ez a két játékos ma egy-egy szettet biztosan nyerni fog, ezzel pedig 4-5 szettbe torkolló mérkőzést láthatunk. Ezt az opciót Unibeten egy az egyben megtalálod, hiszen a 3,5 szett feletti opcióra köthetsz fogadást. Míg Bet365-n a következőképpen találod meg a fogadást.

Tenisz menü (Itt görgess le a következőig) – “Szett” (Ha pedig megvan, válaszd ki a következőt) – “Egyenes szettekben nyer?”

Ha megvan kattints rá és itt kijönnek a mai mérkőzések. A lényeg az, hogy itt arra kötünk fogadást, ha az Igenre nyomsz, hogy 3-0, vagy 0-3 lesz a meccs. Ha pedig a Nemre, akkor 3-1, 3-2, vagy épp ez fordítva, tehát a teniszezők nyernek legalább egy-egy szettet. Ha nem érthető írj és segítek elmagyarázom érthetőbben.

Mindkét teniszező nagyon jól mozog füves borításon és ténylegesen ki-ki mérkőzésre van kilátás, ahol nagyon nagy meglepetés lenne, ha 3 szettben zárulna le a párharc.

Nadal fantasztikus formában játszik a tornán. Vajon ma is összejön neki a magabiztos győzelem Federer ellen? Én kétlem.. (Fotó : Getty Images)

Ami azt illeti a két teniszező ritkán találkozott egymással füves borításon, de itt Wimbledonban 2008, 2007 és 2006-ban is megmérkőztek már a felek. Ugyan ez nagyon hosszú távlat, de ez idő alatt ténylegesen egy-egy hullámvölgyet és sérüléstől eltekintve mindkét teniszező párhuzamosan hozta a jobbnál jobb eredményeket. A füves borítás inkább Federer terepe, ám ténylegesen az erőviszonyok teljesen kiegyenlítettek. Amiben biztos vagyok, hogy itt nem 3-0, vagy 0-3-s eredmény fog kialakulni. Az esélyeket nem akarom részletezni, mert teljesen felesleges. Úgyhogy unibeten a 3,5 szett over, míg bet365-n az egyenes szettekben nyer – NEM opciót ajánlom fogadásként “B” kategóriába sorolva!

R. Nadal – R. Federer (16:00)
Tipp: 3,5 szett felett (Szett összesített – Unibet) odds:1,50 “B” kategória Tét : 5 egység
Tipp: Nem (Egyenes szettekben nyer? – Bet365) odds:1,53 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: