b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP : R. Nadal – R. Federer

2022-ben fantasztikus eredményeket ért el Nadal. Vajon ma milyen formában lesz a spanyol teniszező? (Fotó : Getty Images)

A Wimbledoni tornán tornán sikerül továbbra is nyereséggel állni és most egy igazi rangadóra ajánlok fogadást. A Wimbledoni torna elődöntőjében a régi klasszikus párosítás R. Nadal és R. Federer találkozik egymással, ahol vélhetően nem fogunk unatkozni.


I R. Nadal – R. Federer I

 

A találkozóra már készítettem egy “gold” elemzést, ám nem tudok elvonatkoztatni egy másik opciótól, amelyben óriási értéket véltem felfedezni. Ami azt illeti én egy 4-5 szettes mérkőzésre számítok és akinek van egy kis érzéke a sorok közt olvasáshoz, az már ki is találhatja, hogy mi a “gold” ajánlás, de nem is ragozom ezt tovább. Ami biztos, hogy ez egy fantasztikus mérkőzés lesz, hiszen Federer a kedvenc borításán játszik a másik klasszis Nadal ellen. Úgyhogy 16:00-tól érdemes mindenkinek a képernyők elé vonulni és nézni ezt a találkozót.

Mindkét teniszező nagyon jól mozog füves borításon és ténylegesen ki-ki mérkőzésre van kilátás, ahol nagyon nagy meglepetés lenne, ha 3 szettben zárulna le a párharc.

Nadal fantasztikus formában játszik a tornán. Vajon ma is összejön neki a magabiztos győzelem Federer ellen? Én kétlem.. (Fotó : Getty Images)

Ami azt illeti a két teniszező ritkán találkozott egymással füves borításon, de itt Wimbledonban 2008, 2007 és 2006-ban is megmérkőztek már a felek. Ugyan ez nagyon hosszú távlat, de ez idő alatt ténylegesen egy-egy hullámvölgyet és sérüléstől eltekintve mindkét teniszező párhuzamosan hozta a jobbnál jobb eredményeket. A füves borítás inkább Federer terepe, ám ténylegesen az erőviszonyok teljesen kiegyenlítettek. Ami a régi mérkőzéseken látható volt, hogy a felek 4-5 szettben zárták le a mérkőzéseket. Ma ugyan Nadal az esélyesebb, de én itt szoros szettekre számítok. Federer remek fogadójátékos és egy az egyben azon fog múlni a mai sikere, hogy milyen százalékkal él a bréklabdáival. Ha jó százalékkal fogja kihasználni a lehetőségeket, akkor itt akár a svájci győzhet. Nadal nekem a mostani tornán sebezhetőnek tűnik, bár eddig ő is remekül hozta a kötelezőket. Egy szó, mint száz egy over opcióra ajánlok fogadást, méghozzá a 38,5 game feletti opcióra! Amelyet “B” kategóriába sorolva ajánlok fogadásként!

R. Nadal – R. Federer (16:00)
Tipp: 38,5 game felett (Játék összesített) odds:1,72 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: