b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP : R. Federer – R. Nadal

2022-ben fantasztikus eredményeket ért el Nadal. Vajon ma milyen formában lesz a spanyol teniszező? (Fotó : Getty Images)

A Roland Garros elődöntőjéhez érve nagyon rég látott párosítások kerülnek megrendezésre, hiszen az ATP ranglista legjobb 4 helyezettje került a négy közé. Az első mérkőzés esetében egy klasszikus párharcot választottam ki, ahol Federer és Nadal fog egymással megmérkőzni.


I R. Federer – R. Nadal I

 

A két játékost lényegében senkinek sem kell bemutatni. Nadal sokkal jobb teljesítményre képes salakon, viszont svájci riválisa ebben az évben kiválóan teljesít a borításon. A tornán eddig a Wawrinka elleni mérkőzésén kívül minden találkozót 3-0-ra nyert, de honfitársa ellen is kisebb megingások mellett azért bizonyította tudását a 38 éves teniszező. Nadal a Garroson hasonló teljesítménnyel rendelkezik, bár ellenfeleit ő sokkal simábban “verte” meg.

Ami számomra egyértelmű, hogy a találkozón Nadal a favorit. A fogadóirodák is remekül “lőtték” be a szorzókat és 1,11-s szorzón lehet megfogadni a spanyol sikerét. Viszont számomra van egy viszonylag elfogadható opció amely Federer game számaiban rejlik.

Nadal fantasztikus formában játszik a tornán. Vajon ma is összejön neki a magabiztos győzelem Federer ellen? (Fotó : Getty Images)

Ahogy írtam is fentebb Federer remek formában van és a tőle nem megszokott játékot hozza salakon. Természetesen a rutinja továbbra is adott, illetve ott van az a tényező, hogy ő született tehetség és fejben nagyon nehéz őt kizökkenteni. Nadal erre megfelelő teniszező lehet, de nehezen tudom azt elképzelni, hogy a svájci riválisát ma ilyen simán verje meg. Egy szó, mint száz bet365-n található “Federer összesített játékok 12,5 over” opcióban nagy érték van és erre ajánlok fogadást. Nagyon bízom benne, hogy az első szett szoros lesz, illetve azt az opciót sem tartom kizártnak, hogy Federer nyer egy szettet, ha így lesz, akkor a 12,5 over opció szinte garantáltan nyer. Úgyhogy bizakodó vagyok és remélem, hogy egy 4-5 szettes mérkőzés szemtanúi lehetünk.

R. Federer – R. Nadal (12:50)
Tipp: R. Federer felett 12,5 (Játékos összesített játékok) odds: 1,66 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: