b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP : R. Carballes Baena – M. Kecmanovic

Kecmanovic a mai mérkőzés favoritja és remélhetőleg meg is nyeri a mérkőzést! (Fotó : Getty Images)

A második prémium elemzés esetében, ahogy már az előző elemzésben is leírtam a mérkőzés kimenetelére ajánlok fogadást.


I R. Carballes Baena – M. Kecmanovic I

 

A két játékos még ismeretlen lehet egymásnak, ennek ellenére két igencsak tehetséges fiatal játékosról beszélhetünk. Ami biztos, hogy Kecmanovic kiválóan játszik idén a borításon és ennek megfelelően az Antalyában megrendezett tornán a döntőig menetelt a szerb teniszező. Ott Sonego ellen maradt alul, de megizzasztotta olasz riválisát. Baena annyira nem érzi magának ezt a borítást és ugyanazon a török tornán már a második körben búcsúzni kényszerült. Ami azt illeti számomra az idei év eredményei voltak azok, amelyek alapján meghoztam a végső döntésem.

A fogadóirodák szorzói alapján Kecmanovic a az esélyesebb, de semmiképp sem írható le egyik fél sem. Kecmanovic az ATP ranglista 67., míg Baena a 74. helyezettje.

Kecmanovic a mai mérkőzés favoritja és remélhetőleg meg is nyeri a mérkőzést! (Fotó : Getty Images)

Idén Kecmanovic 6:4-s mutatóval rendelkezik füvön, míg ellenfele 2:3-s mutatót alakított ki ezidáig. Nagyon bízom benne, hogy Kemanovic önbizalmának jót tett a pár napja elért kiváló eredmény az Antalyai tornán. Ha pedig azt a gyors és pontos játékot hozza, mint ott , akkor itt egy 0-3, 1-3-s győzelmet arathat spanyol riválisával szemben!

R. Carballes Baena – M. Kecmanovic (17:10)

Tipp: M. Kecmanovic (A mérkőzése nyerteseodds: 1,66 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: