b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP : R. Bautista – B. Paire

Bautista kereken egy hete szenvedett vereséget Lyonban Fritz ellen. Vajon ma nyerni tud? (Fotó : Getty Images)

A harmadik prémium elemzés esetében már egy ATP mérkőzés kerül megosztásra, ahol Bautista és Paire fog egymással szembenézni.


I R. Bautista – B. Paire I

 

A mérkőzésen véleményem szerint egyértelműek az esélyek és a fogadóirodák is remekül lőtték be a szorzókat. Bautista a találkozó esélyese és ez nem is csoda, hiszen a spanyol teniszező kiválóan szerepel füves borításon, illetve francia riválisa ellen eddig minden meccset megnyert.

Ami azt illeti egy rizikós ajánlással készültem, viszont látva Paire előző mérkőzését, illetve ismerve Bautista Wimbledoni eredményeit számomra mégsem annyira elképzelhetetlen a most megosztott opció.

Bautista eddig tökéletes mutatókkal rendelkezik. Vajon ma is nyerni tud szettveszteség nélkül? (Fotó : Getty Images)

Annyi biztos, hogy a spanyol teniszező kiváló adogatásaira ma is szükség lesz és ha azt hozza amit eddig nyújtott itt Wimbledonban akkor Pairének nagyon kevés esélye lesz. Márpedig Vesely ellen megmutatta, hogy mennyire sebezhető a játéka és csak a türelmének köszönhetően nem lett egy 5 szettes mérkőzés az alapra “könnyűnek” kikiáltott mérkőzéséből. Egy szó, mint száz Bautista eddig szettveszteség nélkül hozta a tornát és most egy úgymond “kedvenc” ellenfele ellen játszik, akit eddig rendre képes volt megverni. A tornán rendre 6,1, 6-2, 6-3-s szetteket alakított ki eddig Bautista, márpedig, ha ma ez így lesz, akkor a favorizált -5,5 game hendikep bőven reális opció lehet, úgyhogy erre ajánlok fogadást “C” kategóriába sorolva!

R. Bautista – B. Paire (13:30)

Tipp: R. Bautista -5,5 game (Játék hendikepodds: 1,83 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: