ATP : P. Carreno-Busta – B. Paire

A Roland Garros elindult és ennek fényében egyre több teniszelemzés érkezik a prémium és “gold” részlegbe egyaránt. Ma elsőként egy közös publikációt tartok, ahol a “gold” és “prémium” ajánlás is megegyezik.


I P. Carreno-Busta – B. Paire I

 

A mérkőzésen egy olyan opciót osztok meg, amelyet lényegében az online fogadóirodákban tud mindenki megfogadni. A fogadóirodák alatt gondolok az Unibet és a Bet365 oldalakra. Ami a fogadást illeti egy opció tetszett meg ezen a mérkőzésen, méghozzá az, hogy ez a két játékos ma egy-egy szettet biztosan nyerni fog, ezzel pedig 4-5 szettbe torkolló mérkőzést láthatunk. Ezt az opciót Unibeten egy az egyben megtalálod, hiszen a 3,5 szett feletti opcióra köthetsz fogadást. Míg Bet365-n a következőképpen találod meg a fogadást.

Tenisz menü (Itt görgess le a következőig) – “Szett” (Ha pedig megvan, válaszd ki a következőt) – “Egyenes szettekben nyer?”

Ha megvan kattints rá és itt kijönnek a mai mérkőzések. A lényeg az, hogy itt arra kötünk fogadást, ha az Igenre nyomsz, hogy 3-0, vagy 0-3 lesz a meccs. Ha pedig a Nemre, akkor 3-1, 3-2, vagy épp ez fordítva, tehát a teniszezők nyernek legalább egy-egy szettet. Ha nem érthető írj és segítek elmagyarázom érthetőbben.

Paire-t senkinek sem kell bemutatni, hiszen 29-én fogadtunk a mérkőzésére, ahol kisebb meglepetésre megszenvedett honfitársa Herbert ellen. A mai ellenfele eddig mindhárom mérkőzését 3-0-val hozta, ma viszont szorosabb mérkőzésre számítok.

A mai mérkőzésen underdog Paire. Ez valószínű annak is köszönhető, hogy megizzadt Herbert ellen. Ennek ellenére nehezen tudom azt elképzelni, hogy itt ma ő ne nyerjen egy szettet.. (Fotó : Getty Images)

Ami számomra meglepő ezen a mérkőzésen, hogy Paire underdog és Busta az esélyesebb. Ez főleg úgy, hogy Paire hazai pályán játszik, ráadásul idén ahogy már említettem is az előző elemzésben, két tornát nyert salakborításon. Spanyol riválisa a mostani tornán tért “magához” és eddig ténylegesen fantasztikusan játszik, viszont szerintem nem lesz ilyen egyértelmű ez a meccs. Paire az előző mérkőzésen is megmutatta, hogy az első két szettet 6-2, 6-2-vel tudta hozni egy Busta kaliberű Herbert ellen. Aztán valami változás következtében egy teljesen más játékot hozott. Annyi szent, hogy erre számítok most is. Ha akkora favorit ma Carreno-Busta akkor hozza a szetteket, de nagyon meglepődnék, ha ma Paire nem nyerne legalább egy szettet, főleg úgy, hogy tényleg a közönség ott lesz mögötte. Lyonban kijött a támogatás hatása és kiváló formát hoz a teniszező. Úgyhogy egyértelmű, hogy nem bízom abban, hogy itt 3 szettben döntenek a felek. Remélem se sérülés, se semmilyen tényező (betegség, rossz forma) nem szól bele a meccsbe, mert ez egyáltalán nem annyira lefutott, mint ahogy azt a szorzók jelzik. Egyébként a két teniszező Barcelonában (04.24.) salakon játszott egymással akkor 2-1-re nyert Paire.

Az előző meccs összefoglalója (Paire – Herbert):
https://www.youtube.com/watch?v=y-V1EWEVa6M

P. Carreno-Busta – B. Paire (12:30)
Tipp: 3,5 szett felett (Szett összesített – Unibet) odds:1,54 “A” kategória Tét : 5 egység
Tipp : Nem (Egyenes szettekben nyer? -Bet365)
odds:1,57

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588