b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP : N. Djokovic – R. Federer

A Wimbledoni tornán tornát már biztosan profittal zárjuk és ma megpróbálom feltenni úgymond az i-re a pontot, hiszen a döntőre ajánlok fogadást. A fináléban Djokovic és Federer fog találkozni és ez találkozó rengeteg kérdést tartogat önmagában. A most megosztott elemzés közös publikáció lesz és két opció kerül benne megosztásra!


I N. Djokovic – R. Federer I

 

A találkozón nem akarok nagy elemzést készíteni, hiszen mindkét játékos esetében klasszis teljesítményekről beszélhetünk. Ami biztos, hogy a most megosztott elemzés különleges lesz, hiszen két opciót is favorizálni fogok. Az első ilyen opció, amit szinte kötelező rakni magas téttel, az a 3,5 szett feletti kimenetel. Ezt unibeten egy az egyben megtalálhatjátok, míg bet365-n a megszokott módon a Szett menüben, az Egyenes szettekben nyer opciót kell keresni, ahol a NEM lehetőségre kell fogadni. Ez annyit jelent, hogy mindkét teniszezőnek kell nyerni 1-1 szettet, márpedig ha így lesz, akkor nyertünk. A másik ajánlás is egy over opció lesz, amelyről bővebben a kép alatti részben fogok írni.

Mindkét teniszező nagyon jól mozog füves borításon és ténylegesen ki-ki mérkőzésre van kilátás, Federer játszi könnyedséggel lépett túl Nadalon, míg Djokovic eddigi sorsolása nagyon könnyűnek volt mondható.

Izgalmas mérkőzésre van kilátás a döntőben!

Ami azt illeti a két teniszező itt Wimbledonban találkozott többször is egymással füves borításon. 2015, 2014 és 2012-ben. Ebből két alkalommal Djokovic, míg egyszer Federer jött ki győztesként. A párharcokra jellemző volt, hogy minimum 4, de akár 5 szettig tartó küzdelmet láthattunk. Ami a mostani mérkőzésen biztos, hogy Federer régi önmagát idézi, fejben nagyon erős és iszonyat pontos labdái vannak. Fogadójátéka fenomenális és ma akár képes lehet egy meglepetésre Djokovic ellen is. Egy szó, mint száz a 3,5 szett over opció mellett én fogadást ajánlok a 36,5 game feletti opcióra is. Ezt unibeten szintén megtalálhatjátok, míg bet365-n a “Játékok” / Összesített játékok – További piacok” résznél találhatjátok meg! Fontos, hogy senki se fogadjon más opciókra, csak az itt megosztott lehetőségekre. A game over opció mellett több minden is szól, hiszen akár 3 szettben is jöhet ez a lehetőség, illetve, ha már 1-1- szettet nyernek a teniszezők, akkor nagy valószínűséggel ez az opció is zöldülhet. Úgyhogy bizakodó vagyok, de ne felejtsük el, hogy egy döntőről beszélünk, ahol lényegében bármi megtörténhet. Viszont számommra mindenképp meglepő lenne, ha bármely teniszező 3-0-ra tudná hozni ezt a mérkőzést. Úgyhogy két opcióra fogadunk most, ráadásul ez egy közös publikáció lesz a kínálat szűkössége miatt.

N. Djokovic – R. Federer (15:00)
Tipp: 3,5 szett felett (Szett összesített – Unibet) odds:1,50 “A” kategória Tét : 5 egység
N. Djokovic – R. Federer (15:00)
Tipp: Nem (Egyenes szettekben nyer? – Bet365) odds:1,50 “A” kategória Tét : 5 egység

N. Djokovic – R. Federer (15:00)
Tipp: 36,5 game felett (Játék összesített) odds:1,61 “C” kategória Tét : 2,5 egység (“Gold” előfizetők)
N. Djokovic – R. Federer (15:00)
Tipp: 36,5 game felett (Játék összesített) odds:1,61 “C” kategória Tét : 2,5 egység (Prémium előfizetők)

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: