b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP : N. Djokovic – R. Bautista

Bautista kereken egy hete szenvedett vereséget Lyonban Fritz ellen. Vajon ma nyerni tud? (Fotó : Getty Images)

A második prémium elemzés esetében ismét egy teniszmérkőzéssel és a Wimbledon ATP elődöntőjének másik mérkőzésére ajánlok fogadást. A pályán Djokovic és Bautista mérkőzik meg egymással.


I N. Djokovic – R. Bautista I

 

Ami azt illeti én Bautista játékát az egész tornán figyelemmel követtem. A spanyol teniszezőről nem sokan gondolták, hogy eddig eljut, ám megmutatta, hogy füves borításon is megállja a helyét. Az egyik csatorna riportere vicces kérdést tett fel neki a Pella elleni mérkőzése után, hogy megvan neki az ellenszer Djokovic ellen is? A spanyol csak annyit válaszolt, hogy idén már kétszer megmutatta, hogy a szerb ellenfele verhető, hiszen nyert Dohában és Miamiban is Djokovic ellen, ám ezt nem fogja elárulni.

Ami biztos, hogy Djokovic végső győzelmét várják itt Wimbledonban a fogadóirodák. A szerb remekül játszik, ám ma a spanyol riválisa megnehezítheti a dolgát.

Bautista eddig fantasztikusan játszik Wimbledonban, vajon ma megnehezíti a torna esélyesének dolgát? (Fotó : Getty Images)

Bautista mérkőzéseire már többször ajánlottam fogadást és ez nem véletlen. Remekül adogat a spanyol teniszező és a fogadójátékában is hatalmas érték van. Annyi szent, hogy ma 110%-s formában kell játszania és mindezt úgy, ahogy eddig is tette. Ha azt hozza, mint amit itt láttunk tőle a tornán, akkor akár még 1 szettet is nyerhet a szerb riválisa ellen. Egy szó, mint száz a fogadóirodák hatalmas underdogként kezelik Bautistát, ami egyrészről érthető, viszont ennek köszönhetően egy magasabb hendikep mellett megéri fogadást kötni a spanyol teniszezőre. Bízom benne, hogy egy jó mérkőzést láthatunk, ugyan Djokovic jó formában van most a tornán és többször 6-2, 6-3-s szettekben tudott nyerni az ellenfelei ellen, ám most egy kiváló formában lévő Bautista lesz az ellenfél, aki már kétszer verte meg idén. Úgyhogy bizakodó vagyok és egy igencsak magas szorzóra ajánlok fogadást “C” kategóriába sorolva.

N. Djokovic – R. Bautista (14:00)
Tipp: R. Bautista +7,5 game (Hendikep) odds:1,90 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: