b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP : N. Djokovic – R. Bautista-Agut – 08/28 20:30

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő: 20:30

Hamarosan kezdődik a US Open, ha csak valamiféle BLM bojkott nem fog közbeszólni. A mostani mérkőzés és tipp egyfajta ráhangolódás lenne a jövő héten induló Grand Slam-tornára. Annyi egyértelmű, hogy Djokovic most is nagyon magabiztosan játszik a kemény borításon, viszont riválisa Roberto Bautista-Agut is elég otthonosan mozog ezen a borításon. Itt Cincinnatiben elég ügyesen mozgott ő is és ugyan két alkalommal is három szettbe bonyolódott bele, összességében elég fittnek tűnik a spanyol játékos. A felek többszor találkoztak már kemény borításon, ám legutóbb Miamiban volt erre példa és akkor 1-2-re nyert Bautista. Djokovic mindössze Berankis ellen “izzadt” meg, de a többi meccsén elég magabiztos játékkal nyert. Bautista játékában és adogatásaiban mindenképp van érték, ráadásul nagyon gyors labdajátéka is van a spanyolnak. Ennek ismeretében ez a 19.5 game feletti opció jónak tűnik és megéri alacsony téttel fogadni erre az opcióra.

📊 Ajánlott predikció: 
19.5 game felett (Játék összesített)

odds: 
1.72  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: