b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP : N. Djokovic – M. Raonic – 08/29 19:00

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő: 19:00

A bet365-ön látható összesített break opcióknál igencsak alacsony line-t kaptunk a világelső esetében. Annyi egyértelműen látható volt tegnap, hogy Djoko ismét remekül játszik és ugyan több hiba volt a játékában, amikor kellett képes volt elvenni Bautista adogatását. Nagyon szoros lesz a Raonic elleni mérkőzése, hiszen a kanadai játékos elég összeszedettnek tűnik, de azért az egymás elleni eredményei a feleknek beszédes. Raonic nem sűrűn nyer még szettet sem Djoko ellen és ugyan remek adogatóról beszélünk, a pálya másik oldalán a világ legjobb fogadójátékosa fog vele szemben állni. Tegnap láthattuk Djoko gyengeségeit, ami akár arra is sarkallhatja a szerbet, hogy brékelni kelljen neki. Mindenesetre nehezen tudjuk azt elképzelni, hogy két brékje ne legyen Djokovicnak.

📊 Ajánlott predikció: 
N. Djokovic 1.5 felett (Játékos breakjei)

odds: 
1.80  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: