b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP : N. Djokovic – D. Thiem

Vajon az osztrák kiválóság ma is simán nyerni tud, vagy Khachanov megnehezíti a dolgát? (Fotó : Getty Images)

A Roland Garros elődöntőjéhez érve nagyon rég látott párosítások kerülnek megrendezésre, hiszen az ATP ranglista legjobb 4 helyezettje került a négy közé. A második mérkőzésen egy közös publikálást tartok a “prémium” és a “gold” előfizetőknek, ahol Thiem – Djokovic mérkőzésen van számomra egy elfogadható opció.


I N. Djokovic – D. Thiem I

 

A két játékost lényegében itt sem kell senkinek sem bemutatni. Számomra egy lesz a kérdés, hogy Thiem képes lesz-e ugyanazt a stílust és játékot hozni a tornán, amit eddig láthattunk tőle. Én már jeleztem az előző mérkőzését figyelve, hogy számomra egyre jobban hasonlít a játékának a stílusa, maga a mentalitása/viselkedése Djokovicéhoz. Ez annyit tesz, hogy már az osztrák teniszező nem “hisztizik”, mint régebben és fejben egyre erősebbnek mondható. Ami szintén érdekes tényező, hogy a tornán szabályszerűen, mint egy robot úgy játszik és szinte minden egyes adogatása pontos, keveset hibázik és gyönyörűen mozgatta az ellenfeleit a tornán. Djokovic eddig egy szettet sem veszített a tornán, igaz az ellenfelek közt az előző körig nem is volt nagyobb név. Zverev ellen megmutatta, hogy mire képes, bár a német, ha egy kicsit jobban összpontosít simán lophatott volna egy szettet a szerb klasszistól.

Ami számomra egyértelmű, hogy ezen a mérkőzésen Djokovic a favorit, viszont Thiem egyáltalán nem leírható jelenlegi formájában. Amit az ilyen szériákra szoktam mondani, amelyek “hibátlanok”, hogy egyszer minden megszakad. Véleményem szerint Djokovic 3-0-s szériájának most jött el az ideje és nagyon bízom benne, hogy Thiem képes lesz mérkőzésben maradni és nyer legalább egy szettet.

Vajon az osztrák kiválóság ma is hozza kiváló formájátt? (Fotó : Getty Images)

Egy szó, mint száz mindkét teniszező kiváló formában van. Egyértelműen látható, hogy Djokovic milyen precízen hozta az eddigi mérkőzéseket, bár ahogy említettem is Zverev ellen voltak hibái. Thiem szintén remek formában van és nagyon bízom benne, hogy a 3-0-s széria Djokovic részéről megszakad. Ha így lesz, akkor örülhetünk, hiszen arra ajánlok fogadást “B” kategóriában, hogy 3,5 szett felett zárnak (unibet) a teniszezők, avagy bet365-n az Egyenes szettekben nyer – NEM opcióban ezáltal nagy érték lehet.

N. Djokovic – D. Thiem (14:50)
Tipp: NEM (Egyenes szettekben nyer?) odds: 1,61 “B” kategória Tét : 3 egység (Prémium előfizetőknek)
“B” Kategória Tét : 2,5 egység (Gold előfizetőknek)

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: