b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP: Most Portugáliában találkozik egymással Kwon és Paire

Legutóbb Barcelonában találkoztak a játékosok és akkor 2-0-ra nyert Kwon a francia Paire ellen. (Fotó: AFP)

Kereken egy héttel ezelőtt találkoztak egymással a teniszezők és akkor Kwon magabiztos sikert ért el a francia riválisával szemben. 

Estorilban a 71. helyezett Kwon a 60. Paire-vel méri össze tudását. 2022 bátran kijelenthetjük, hogy nem a francia éve, ugyanis Paire az idén mindössze három győzelmet tudott elérni. Salakon idén több versenyen is indult már a francia, ám eddig egyszer sem tudott nyerni. Ezzel szemben Kwon idén remek formában van és ha ugyanazt a teljesítményt nyújtja itt Portugáliában is, mint legutóbb Spanyolországban, akkor most is könnyed sikert arathat.

Kwon Barcelonában szettet nyert a tornát megnyerő Alcaraz ellen is. (Fotó: Getty Images)

Íme néhány tényező a mai találkozóval kapcsolatosan:

-S. Kwon idén háromszor lépett salakon pályára és ebből egyszer nyert, de minden meccsén nyert legalább egy szettet.
-B. Paire 2022-ben ötször lépett salakon pályára és egyszer sem nyert.

2022.04.25. 14:00

Nehezen tudunk elvonatkoztatni az előző összecsapástól. Lényegében azon a meccsen kijött az, hogy Paire adogatásai sebezhetőbbek, mint a dél-koreai riválisáé. Kwon mindössze kétszer kényszerült breaklabdát hárítani és Paire csak egyszer tudott breakelni. Ezzel szemben Kwon három breaket is összehozott és Paire ezenkívül még ötször kivédte a breaklabdákat. Az első szerva most is lényeges lesz és amennyiben Kwon képes lesz ismét 60% körüli mutatót kialakítani, akkor szinte garantált a sikere Paire-vel szemben. A franciát azért nem szabad leírni, de annyi szent, hogy amit eddig az évben mutatott, az nagyon gyenge. Úgyhogy bízunk benne, hogy Kwon “átmenti” Estorilba is a Barcelonában mutatott játékát és ismét nyerni fog!

Tipp: S. Kwon (Győztes)
odds: 1.57

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: