b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP: Ma sem vár egyszerű meccs a világelsőre

Djokovic salakos szezonja nem indult túl fényesen. Monte Carloban Fokina kiejtette, Belgrádban pedig Djere ellen közel 3.5 órát töltött a pályán. Azóta viszont szárnyal a szerb teniszező. (Fotó: Getty Images)

Kőkemény és végletekig kiélezett meccsen jutott tovább tegnap a világelső szerb Belgrádban és a mai ellenfele M. Kecmanovic lesz. 

Djokovic számára nem indult jól a salakszezon, ugyanis a szerb nagy meglepetésre Monte Carlo-ban kikapott Davidovich Fokinától. Tegnap pedig L. Djere ellen mérkőzött meg és honfitársa  3 óra 21 percen keresztül izzasztotta a világelsőt. A sorsolás pikantériája, hogy a mai nap ismét egy szerb játékossal kell megmérkőznie, ráadásul Kecmanovic eddig elég magabiztos játékot mutatott Belgrádban 

Djokovic az első meccsén fizikálisan teljesen elfogyott és nagy kérdés, hogy közel 3.5 órás meccs után mennyi maradt a "tankban"?! (Fotó: Getty Images)

Íme néhány tényező a mai találkozóval kapcsolatosan:

-N. Djokovic idén kétszer lépett salakon pályára és 1-1-es mérlege van.
-M. Kecmanovic 2022-ben 12 alkalommal lépett pályára salakon és 9 alkalommal nyerni tudott.

2022.04.21. 16:00

Az előző Djokovic nyilatkozatok után már a fogadóirodák sem hozták ki akkora favoritnak a világelsőt. Mindenképp beszédes, amikor egy játékos arról nyilatkozik, hogy örül annak, hogy fizikálisan bírt egy három szettes meccset. Djokovic az előző két meccsén rendre képes volt egy-egy rövid időre elveszteni a játékának tempóját. Az első szervái ilyenkor pontatlanok voltak, sőt a második szervák is sokszor gyengére sikerültek. A return rész az rendben volt a szerbnél, viszont ezt a fizikális elmaradottság befolyásolhatja a mai találkozón. Kecmanovic talán pályafutása legjobb szezonját futja. A 22 éves szerb szinte minden tornán képes jó teljesítményt felmutatni és ugye 12 salakos meccse is volt már az idén, ahol a 9:3-as mérlege azért elég jónak mondható. Nem szeretnénk a kimenetelekre fogadni, de az előzmények tudatában szerintünk Kecmanovic egy szettet nyerni fog!

Tipp: M. Kecmanovic (Nyer egy szettet) 
odds: 1.56

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: