b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP London: Eddig hibátlanok vagyunk!

Vasárnap óta folyik az év végén megrendezésre kerülő ATP Finals, ahol eddig kiváló eredményeket tudhatunk magunkénak. Az oldalunk öt elemzést tett eddig közzé és ugyan rövid távról beszélünk, de eddig hibátlanul teljesítünk!


ATP Finals (London) találati arány:
5 nyertes – 0 vesztes


Elsőként az Anderson – Thiem kettős mérkőzésére készültünk, ahol Anderson végső győzelmét ajánlottuk az előfizetőinknek. A végeredmény szempontjából nagyon “sima” lett a találkozó, hiszen 6-3, 7-6-ra nyert az általunk favorizált teniszező. Itt a Tippmix szorzók alapján 1,65, míg a Bet365 portálon 1,70 oddsért sikerült elcsípnünk.


 

Ezt követően a Zverev – Cilic találkozón bíztunk a fiatal német teniszezőben és várakozásainknak megfelelően 2-0-ra nyert. Izgalmas mérkőzés volt és szinte a történelem megismételte önmagát a kettejük mérkőzését. Zverev ismét breakhátrányból tudott fordítani és így húzta be a mérkőzést. A sikerére Tippmixen és Bet365 oldalon keresztül is 1,70 szorzóért tudtunk fogadást kötni!


A harmadik elemzésünk esetében egy páros mérkőzésen sikerült profitálnunk. A pályán pedig a Cabal J.S./Farah R., illetve Murray J./Soares B. nézett egymással farkasszemet. Ezt a találkozót ugyan ajánlásként tettük közzé, viszont egyértelműek voltak az erőviszonyok.A mérkőzésen végig irányítottak az általunk favorizált teniszezők és 6-4,6-3-s összesítéssel sikerült nyerniük. Kicsit elszomorított minket, hiszen a Tippmixen 1,55, míg a Bet365-n 1,66 szorzóért tudtunk fogadást kötni.


 

A negyedik elemzésünk esetében Djokovic – Zverev találkozón vártuk a szerb magabiztos győzelmét. Nagyon jó formában van Djokovic és mérkőzésről-mérkőzésre hozza a kötelező győzelmeket. Most sem okozott csalódást és az általunk favorizált opcióval (Végeredmény: Djokovic nyer 2-0) sikerült egy szép szorzót elcsípni. Tippmixen 1,50, míg Bet365 portálon 1,63 szorzóért lehetett fogadni.


Az ötödik egyben utolsó nyertes tippünk esetében pedig egy páros
mérkőzésen vártunk az általunk már többször favorizált Bryan M./Sock J. duó győzelmét. A mostani ellenfelük Marach O./Pavic M. kettős volt, akik ellen az első szettben magabiztosan, majd a második szettben kicsit “nyögvenyelősen” de nyerni tudtak. Ezzel pedig tovább folytatódott a győzelmi szériánk. A sikerükre Tippmixen 1,50, míg Bet365-n 1,55-s szorzóért lehetett fogadást kötni.


Ezzel eddig igencsak szép szériát futunk a Londoni ATP-n és így a szezon legvégén ez igencsak remek zárásnak ígérkezik. Reméljük, hogy sikerül hiba nélkül zárni ezt a tornát. Esélyeink adottak, úgyhogy arra fogunk törekedni, hogy sikerüljön a tökéletes mérleg!

Felkeltettük a figyelmed? Szeretnél napi szinten hozzáférni a prémium tartalmainkhoz? Csatlakozz te is hozzánk! 

ELŐFIZETÉSED AKÁR MÁR MOST IS IGÉNYELHETED – KATTINTS IDE!

0
%d bloggers like this: