b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP : L.Mayer – G. Pella

Izgalmas mérkőzésre van kilátás Pella mérkőzésén. (Fotó : Getty Images)

Rengetegen bizalmat szavaztak nekünk a születésnapi akciónkban és még most is lehet igényelni akciósan a “prémium szolgáltatásunkat”, amit egy hónapra 2.999 Forintért lehet még ma 23:59-ig igénybe venni!

IGÉNYELD TE IS AKCIÓSAN A SZOLGÁLTATÁSUNKAT – KATTINTS IDE!

A születésnapnak köszönhetően ma nyilvános megosztásokat tartunk, tehát az ötletadó elemzések mellett, minden prémium tartalmunkat nyilvánosságra hozzuk! A második prémium megosztásunk egy ATP mérkőzés lenne, ami Buenos Airesben kerül megrendezésre salak borításon!


Pella Cordobában a döntőig menetelt, most is képes lesz erre? (Fotó:AFP)

I L. Mayer – G. Pella I

A teniszelemzést G. Pella előző tornán mutatott játékára építettük, ahol ott folytatta a “salaktudását”, ahol zárta. Nyert Lorenzi, Ramos, Schwartman és Cuevas ellen. Majd Londero volt a megálljt parancsoló személy. Mayer Delbonis ellen kezdett Cordobai tornán, ahol kikapott. Majd most Lajovic ellen nyitott egy 2-0-s győzelemmel. Pella megizzadt a torna nyitómérkőzésén, hiszen Cerundoloval 2-1-s találkozót követően harcolta ki a továbbjutást.

Ugyan a találkozón underdog Pella, viszont nem szabad elfelejteni, hogy Pella igazi salak specialista. 2019-ben ezen a borításon 5:1, 2018-ban 21:11,  2017-ben 29:13, míg 2015-ben 48:17-s mérleggel zárt.

Az argentin honfitársa Mayer mindössze egy helyezéssel van lemaradva az ATP ranglistán, hiszen Pella 50., míg Mayer 51. helyen rangsorolt jelenleg. Az viszont nem elfelejtendő, hogy utóbbi időszakban Mayer inkább kemény borítást favorizálta és 50% körüli mérleggel rendelkezik az előző szezonokat tekintve salak borításon. 2019-ben két mérkőzése volt és jelenleg 1:1 a mérlege. Ezért mi , mint underdog teniszezőre ajánlanánk egy “C” kategóriás game hendikep opciót, amelyben Pella játékára fogadunk a +2,5 game hendit favorizálva.

L. Mayer – G. Pella (20:00)
Tipp:G. Pella +2,5 game (Game hendikep) odds:1,66 “C” kategória Tét: 2 egység

Ez a tartalom a “Prémium szolgáltatásunk” nyilvánosságra hozott része! Teljes mértékben megegyezik az előfizetőinkkel megosztott tartalommal. 

0
%d bloggers like this: