b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP: Kwon meccsében megint nagy lehetőséget látunk!

Kwon Barcelonában szettet nyert a tornát megnyerő Alcaraz ellen is. (Fotó: Getty Images)

Az előző körben Paire ellen is fogadtunk a dél-koreai teniszezőre és ma ismét “pénzt hozhat a konyhára” Kwon!

Estorilban a 71. helyezett Kwon a 31. helyezett A. Ramos ellen lép pályára. Soonwoo Kwon-ra ma nem vár egyszerű mérkőzés, hiszen egy igazi “salakmenővel” találkozik és Ramos idén nagyon sok meccset játszott már salak borításon. Az év elején Argentínában tornát is nyert és igaz, hogy azóta nincs kimondottan kiemelkedő teljesítménye, de azért szinte minden tornán volt egy-egy “skalpja”. Kwon idén mindössze négy meccset játszott salakon, ám azokon a meccseken minket meggyőzött. Egyrészt nyerni tudott egy szettet a jövő egyik nagy reménysége C. Alcaraz ellen is, de az előző körben ismét őrült magabiztossággal játszott a francia riválisa ellen a dél-koreai teniszező.

Ramos igazi salakspecialista és ma is nagy favoritnak számít! (Fotó: Getty Images)

Íme néhány tényező a mai találkozóval kapcsolatosan:

-S. Kwon idén négyszer lépett salakon pályára és ebből kétszer nyert, de minden meccsén nyert legalább egy szettet.
-A. Ramos-Vinolas 2022-ben tizenhét alkalommal lépett salakon pályára és tizenegyszer nyerni tudott.

2022.04.27. 20:30

Nagyon jó mérkőzésre számítunk, ugyanis Kwon adogatásai elég pontosak, ráadásul a return oldala is nagyon rendben van. Ami itt ma kulcs lehet, hogy a dél-koreai igazi “küzdő”, tehát képes a végletekig kitartani és ebből akár egy három szettes mérkőzés is kialakulhat. A. Ramos teljesítménye az utóbbi hetekben visszaesni látszik, ugye az év elején tornát nyert, de azóta nem igazán jönnek az eredmények. Nagyon ritka az, hogy 2-0-ra nyerjen, sőt áprilisban minden meccsén bukott legalább egy szettet a teniszező. Az ellenfelek persze jóval nehezebbek voltak, mint Kwon, de a dél-koreai Alcaraz ellen is fantasztikusan játszott és ha abból a játékból csak 65-70%-ot tud felmutatni A. Ramos ellen, akár még a siker is összejöhet. Egy szó, mint száz, mi itt egy szoros mérkőzésre számítunk. A. Ramos az utóbbi hetekben szinte minden meccsén bukott legalább egy szettet és szerintünk ez most is benne lehet a pakliban. Az szintén meglepő lenne, ha Kwon 2-0-ra nyerne, ugyanis nem erről híres a dél-koreai teniszező. Ezért a tippünk az összesített játékok piacára érkezik, ahol a 21.5 U/O line-ra fogadunk!

Tipp: 21.5 felett (Összesített játékok)
odds: 1.83

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: