b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP: Kötelező győzelem előtt áll Rune!

Rune 2022-ben salakon remekelt. (Fotó: Getty Images)

Rune igencsak felhívta magára a figyelmet a Roland Garroson, ugyanis a tehetséges dán teniszező a negyeddöntőkig verekedte magát. A füves szezon nem alakult számára túl kedvezően, de most Bastadban ismét salakon léphet pályára és az első körben egy “kötelező” győzelem előtt áll a dán játékos.

Már 2021-ben is megmutatta Rune, hogy mennyire kedveli a borítást, hiszen 41-17-es mérleggel, illetve négy tornagyőzelemmel zárt salakon, de idén is már van egy Challenger, illetve egy ATP tornagyőzelme és 21-8-as mérleggel áll. Persze a mai riválisát nagy hiba lenne leírni, ugyanis Marc-Andrea Huesler is remek formában van idén salak borításon. Mexikóban példának okáért két Challenger tornát is megnyert a teniszező. Bastadban pedig az előző körben F. Fognini ellen is nyerni tudott három szettben, ami nem kis teljesítmény.

Huesler 2022-ben két tornát is megnyert már! (Fotó: Getty Images)

Kíváncsian várjuk ezt a meccset, mert a pocsék füves szezont követően véleményünk szerint dominálni akar majd Rune. Ami szintén nagy kérdés, hogy Huesler mennyire fogja bírni erőnlétileg, ugye tegnap Fogninivel kellemesen megizzasztották egymást. Rune salakon azért nem kis neveket utasított maga mögé. Nyerni tudott Shapovalov, Zverev, Cressy, Karatsev, Garin, Ruusuvuori, Otte, Rinderknech, Mannarino ellen és sorolhatnánk a végletekig ezt a listát.. Ezen teniszezők pedig egytől-egyig sokkal jobb játékosok, mint a mai riválisa. Persze nem szabad elfelejteni, hogy Huesler is remek formának örvend, ráadásul van némi előnye is, hiszen kétszer már pályára lépett itt Bastadban, de ha Rune képes hamar megszokni a körülményeket, akkor a kedvenc borításán ezt a meccset nagyon magabiztosan hoznia kell. Persze tudhatjuk a dánról, hogy fejben még rengeteget kell erősödnie, de nagyon meglepődnénk azon, hogyha már az első körben búcsúzna. Úgyhogy a fogadásunk Rune győzelmére vonatkozik, amit a -3.5 hendikep opció keretein belül favorizálunk!

Tipp: H. Rune -3.5 (Hendikep)
odds: 1.72

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: