b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP: Képes lesz megint megnehezíteni Bonzi Tsitsipas dolgát?!

Tsitsipas az idei első elődöntőjére készül füves borításon. (Fotó: Tennis Majors)

B. Bonzi és S. Tsitsipas ismét összecsap egymással, ám most Spanyolországban teszik meg ezt a teniszezők.

B. Bonzi üde színfoltja az idei füves mezőnynek, ugyanis a francia eddig egyetlen egy meccset veszített el, ám kivétel nélkül képes volt legalább egy szettet megnyerni az ellenfeleivel szemben. Az előző körökben pedig Tabilo, Shapovalov és Altmaier ellen tudott győzni a francia. A mai riválisa, viszont a hatodik világranglista helyezett Tsitsipas lesz, akiről tudhatjuk, hogy nagyon erős fonákja van és nem véletlen helyezkedik el évek óta a top 10-ben a görög. Ami szintén köztudott, hogy Tsitsipas nem igazán kedveli a füves borítást és ennek megfelelően a legtöbb meccsén bukott is legalább egy szettet az ellenfeleivel szemben.

Bonzi idén remekül játszik és amikor pályára lépett rendre képes volt legalább egy szettet nyerni a riválisaival szemben. (Fotó: Getty Images)

Számunkra mindenképp mérvadó a Halléban lejátszott mérkőzés, ugyanis akkor Bonzi nagyon közel állt ahhoz, hogy akár két szettben búcsúztassa görög ellenfelét. Az első szettben rövidítésig jutottak a teniszezők, aztán a második szettben 6-1-re nyerni tudott a francia, míg az utolsó szettet 6-3-ra hozta a görög és így kiharcolta a továbbjutást. Az viszont továbbra is megfigyelhető Tsitsipas esetében, hogy nem képes ugyanazt a magabiztos játékot abszolválni füves borításon, mint amit megszokhattunk tőle keményen, vagy épp salakon. Ennek ismeretében mi ismét egy szoros mérkőzésre számítunk és véleményünk szerint ma is döntő szettben zárhatnak a játékosok. Úgyhogy az összesített játékok felé evezünk, ahol a 23.5 játék feletti opciót favorizáljuk!

Tipp: 23.5 felett (Összesített játékok)
odds: 1.83

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
MAJOR LEAGUE PACKAGE
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
Prémium "FULL" PaCK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: