b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP : K. Nishikori – R. Federer

Vajon képes lesz ismét behúzni a kötelező győzelmet Federer? (Fotó : Getty Images)

A mai napra két prémium elemzés fog megosztásra kerülni. Elsőként egy teniszmérkőzéssel kezdenék, ahol a Nishikori – Federer párosítás kerül megrendezésre Wimbledonban.


I K. Nishikori – R. Federer I

 

A találkozón nem nagyon fogok kertelni és őszinte leszek nagyon bízom benne, hogy Federer ezt a mérkőzést is magabiztosan hozza. A svájci teniszező az első fordulót leszámítva rendre 3-0-ra tudott nyerni, ráadásul legutóbb Berrettini ellen úgy harcolta ki a győzelmet, hogy az ATP 20.  helyezettje mindössze 5 gamet nyert ellene. Nishikori nem ismeretlen senki számára, hiszen a japán teniszező továbbra is az ATP ranglista top10-ben tartózkodik és itt Wimbledonban remekül játszik. Azt azért tegyük hozzá, hogy nem volt nehéz sorsolása Nishikorinak és eddig úgymond a kötelező győzelmeket kellett hoznia.

Ami biztos, hogy Federer bombaformában van és ténylegesen látva az előző mérkőzéseit nagyon nehéz azt elképzelni, hogy itt Nishkori megnehezítse a dolgát.

Vajon képes lesz ismét behúzni a kötelező győzelmet Federer? (Fotó : Getty Images)

A japán teniszező leginkább fejben jó és ténylegesen ez az a tényező, ami miatt a mai napig a top10-ben tud tartózkodni. Ugyan képzettsége is adott, viszont a top5-s teniszezők ellen rendre elvérzik. Ami azt illeti füves borításon idén még veretlen, hiszen 5 mérkőzést játszott eddig azokon hozta a mérkőzéseit. Federer idén Halleban tornát nyert füves borításon és , mint a füves borítások “királya” idáig 9 mérkőzéséből mindet megnyerte. Én nagyon bízom benne, hogy a svájci a döntőig fog menetelni idén Wimbledonban, ehhez ma nyernie kell. Japán ellenfele nem a legjobb füves borításon és szerintem meg is fogja most őt Federer. A találkozón egy hendikep opciót favorizálnék, amelyet a -5,5 hendikep határon ajánlok fogadásként. Azt sem tartom kizártnak egyébként, hogy a találkozó 3-0-val fog zárulni, de a -5,5 hendiben nagyobb értéket látok, hiszen Federer képes lehet egy szettben akár többször is brékelni, ezzel pedig egy 6-1, 6-2-s szettel zárni, ami már szinte nyertessé is alakíthatja az ajánlást.

K. Nishikori – R. Federer (16:00)

Predikció: R. Federer -5,5 game (Hendikepodds: 1,61 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: