b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP : K. Nishikori – B. Paire

A mai mérkőzésen underdog Paire. Ez valószínű annak is köszönhető, hogy megizzadt Herbert ellen. Ennek ellenére nehezen tudom azt elképzelni, hogy itt ma ő ne nyerjen egy szettet.. (Fotó : Getty Images)

A Roland Garros elindult és ennek fényében egyre több teniszelemzés érkezik a prémium és “gold” részlegbe egyaránt. Ma két teniszelemzéssel készülök, amelyből egy esetben a “prémium” részlegbe publikálok. A mai fogadásom alapja ismét Paire lesz, aki hazai közönség előtt léphet pályára a legjobb 16 között.


I K. Nishikori- B. Paire I

 

A mérkőzésen egy olyan opciót osztok meg, amelyet lényegében az online fogadóirodákban tud mindenki megfogadni. A fogadóirodák alatt gondolok az Unibet és a Bet365 oldalakra. Ami a fogadást illeti egy opció tetszett meg ezen a mérkőzésen, méghozzá az, hogy ez a két játékos ma egy-egy szettet biztosan nyerni fog, ezzel pedig 4-5 szettbe torkolló mérkőzést láthatunk. Ezt az opciót Unibeten egy az egyben megtalálod, hiszen a 3,5 szett feletti opcióra köthetsz fogadást. Míg Bet365-n a következőképpen találod meg a fogadást.

Tenisz menü (Itt görgess le a következőig) – “Szett” (Ha pedig megvan, válaszd ki a következőt) – “Egyenes szettekben nyer?”

Ha megvan kattints rá és itt kijönnek a mai mérkőzések. A lényeg az, hogy itt arra kötünk fogadást, ha az Igenre nyomsz, hogy 3-0, vagy 0-3 lesz a meccs. Ha pedig a Nemre, akkor 3-1, 3-2, vagy épp ez fordítva, tehát a teniszezők nyernek legalább egy-egy szettet. Ha nem érthető írj és segítek elmagyarázom érthetőbben.

Paire-t senkinek sem kell bemutatni, hiszen 29-én, illetve 31-én fogadtunk a mérkőzésére. Mindkét esetben nyerni tudott a francia tehetség, aki salakborításon remekül mozog és ténylegesen egyre jobban felhívja magára a figyelmet.

A mai mérkőzésen underdog Paire. Ez valószínű annak is köszönhető, hogy megizzadt Herbert ellen. Ennek ellenére nehezen tudom azt elképzelni, hogy itt ma ő ne nyerjen egy szettet.. (Fotó : Getty Images)

Ami biztos, hogy Nishikori ellen nem lesz könnyű dolga, bár a Japán teniszező eddig a tornán 3-0, 3-1 és 3-2-s eredményeket alakított ki. Paire minden egyes meccsén remekül játszott ráadásul kiváló mutatókkal rendelkezik a fogadójátéka. Többször képes brékelni, illetve ott van az a tényező, hogy nagyon érzi a pályát és tökéletesen mozgatja az ellenfeleket. Ennek köszönhető a mostani sikere is. Lyoni torna után folyamatosan favorizálom a játékát és látható az is, hogy szépen halad előre a francia teniszező. Ma is “hazai” pályán játszik és látható, hogy nagyon szereti őt a közönség. Rengetegen szurkolnak neki és ma rá is fér a biztatás. Egy szó, mint száz nagyon meglepődnék, ha Nishikori itt ilyen simán nyerne. Benne van, hogy a japán teniszező nyerni fog, de én nem írom le Pairét és ismét a 3,5 szett feletti opciót favorizálom és nagyon bízom benne, hogy nem okoz csalódást ma sem a francia teniszező!

K. Nishikori – B. Paire (16:00)
Tipp: 3,5 szett felett (Szett összesített – Unibet) odds:1,58 “B” kategória Tét : 3 egység
Tipp : Nem (Egyenes szettekben nyer? -Bet365)
odds:1,61

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: