b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP : K. Majchrzak – F. Verdasco

A Wimbledon kezdetével a teniszelemzések visszatérnek a munkámba. A prémium elemzések szempontjából két találkozó fog megosztásra kerülni. Elsőként egy speciális opcióval, majd második esetben egy kimenetelre ajánlok fogadást.


I K. Majchrzak – F. Verdasco I

 

A mérkőzésen egy olyan opciót osztok meg, amelyet lényegében az online fogadóirodákban tud mindenki megfogadni. A fogadóirodák alatt gondolok az Unibet és a Bet365 oldalakra. Ami a fogadást illeti egy opció tetszett meg ezen a mérkőzésen, méghozzá az, hogy ez a két játékos ma egy-egy szettet biztosan nyerni fog, ezzel pedig 4-5 szettbe torkolló mérkőzést láthatunk. Ezt az opciót Unibeten egy az egyben megtalálod, hiszen a 3,5 szett feletti opcióra köthetsz fogadást. Míg Bet365-n a következőképpen találod meg a fogadást.

Tenisz menü (Itt görgess le a következőig) – “Szett” (Ha pedig megvan, válaszd ki a következőt) – “Egyenes szettekben nyer?”

Ha megvan kattints rá és itt kijönnek a mai mérkőzések. A lényeg az, hogy itt arra kötünk fogadást, ha az Igenre nyomsz, hogy 3-0, vagy 0-3 lesz a meccs. Ha pedig a Nemre, akkor 3-1, 3-2, vagy épp ez fordítva, tehát a teniszezők nyernek legalább egy-egy szettet. Ha nem érthető írj és segítek elmagyarázom érthetőbben.

Verdasco a 37. az ATP ranglistán, míg ellenfele top 100-on kívüli 108. helyet foglalja el jelenleg.

Verdascot tartják az esélytelenebbnek a fogadóirodák. (Fotó : Getty Images)

A találkozón számomra egy tényező lesz a meghatározó, hogy Verdasco mennyire fogja felszívni magát. Ha a spanyol teniszező nem fog koncentrálni, akkor magabiztosan nyerhet a lengyel ellenfele, viszont kétlem, hogy egy Wimbledonon bárkinek is gondja lenne, főleg az első körben a koncentrációval. Verdasco rutinosabb teniszező, viszont köztudott, hogy a füves borítás nem a kedvenc terepe. A mostani riválisa elég ügyesen mozog a borításon, ráadásul igencsak gyorsnak mondható. A tornán már 3 győzelme van és most főtáblára került. Egy szó, mint száz én szoros összecsapásra számítok. Majchrzak fáradtabb lehet mostani riválisánál, de semmiképp sem tudnék dönteni, hogy ki fogja megnyerni a mérkőzést. Abban bízom, hogy képes lesz mindkét teniszező egy-egy szettet behúzni és ezzel pedig zöldülhet az ajánlásunk.  Fontos kiemelnem, hogy a torna első fordulójában ne kockáztasson senki se nagy összegeket és ennek tudatában én is alacsony besorolással ajánlom ezt a biztonságosnak vélt opciót!

K. Majchrzak – F. Verdasco (15:40)
Tipp: 3,5 szett felett (Szett összesített – Unibet) odds:1,51 “B” kategória Tét : 3 egység
Tipp: Nem (Egyenes szettekben nyer? – Bet365) odds:1,53 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: