b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP : J-L. Struff – T. Fritz

Fritz képes meglepetéseket okozni, vajon ma is megteszi ezt? (Fotó : Getty Images)

A második prémium elemzés esetében, egy kimenetelre ajánlok fogadást! Véleményem szerint egy szoros mérkőzésre van kilátás, ám az egyik fél igencsak biztatóan teljesít füves borításon!


I J-L. Struff – T. Fritz I

 

Mindkét játékos viszonylag jó eredményekkel rendelkezik idén füves borításon. Struff 5-2-s mutatót tudhat magáénak és itt Wimbledonban az első fordulóban 3-0-ra tudott nyerni Albot ellen. Halle-ban nem sikerült számára valami jól a torna, illetve Stuttgartban is 3 győzelem után kiesett Berrettini ellen. A mostani riválisa 7-2-s mutatóval rendelkezik és Eastbourneben megnyerte füves borításon a tornát. Itt Wimbledonban 3-0-val nyitott Berdych ellen, de az előző tornán nyerni tudott Querrey, Edmund, Hurkacz, Pella ellen is.

A fogadóirodák szorzói alapján Fritz az esélyes és lényegében ez nem is meglepetés, hiszen az előző tornán 5 mérkőzés alatt mindössze 1 szettet veszített és itt a tornán is eddig hibátlan.

Fritz a mérkőzés favoritja, vajon képes lesz nyerni? (Fotó : Getty Images)

Egy szó, mint száz esélyes lehet itt, hogy 3,5 szett felett fognak zárni a teniszezők, hiszen szoros mérkőzésre számítok. Ám visszanézve az Eastbournei torna eredményeit és látva a statisztikai mutatókat számomra nincs kérdés és véleményem szerint Fritz megnyeri a találkozót. Ezért az ő sikerére ajánlok fogadást “B” kategóriába sorolva.

J-L. Struff – T. Fritz (12:00)

Tipp: T. Fritz (A mérkőzése nyerteseodds: 1,61 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: