b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP: Ismét Otte meccsére fogadunk!

Otte fantasztikus formában játszott Stuttgartban és Halléban is! (Fotó: Getty Images)

A stuttgarti ATP-t követően O. Otte folytatta a menetelését és az Halle-ban már az első körben “meglepetést” okozott. A mai riválisa a grúz Basilashvili lesz, aki szintén remek formának örvend..

Összességében mindkét teniszezőről elmondható, hogy nagyon jól játszanak füves borításon és nem a véletlen műve, hogy minden riválisuk dolgát megnehezítették az előző napokban. Mindketten Stuttgartban léptek idén először pályára füvön és Basilashvili az első meccsén Musetti ellen nyerni tudott, majd jött Kyrgios, aki ellen csak döntő szettben maradt alul a grúz teniszező. Ottevel kapcsolatosan már leírtuk az előző beharangozó ajánlásunkban is, hogy nagyon tehetséges teniszező, ráadásul hazai környezetben játszhat, ami esetében egy extra előnyt jelent. Otte ennek megfelelően Stuttgartban nagyon jól játszott honfitársa ellen 2-0-ra nyert, majd Shapovalov ellen okozott meglepetést és szintén szett veszteség nélkül tudta lehozni a meccsét a teniszező. Egyedül Berrettini ellen nem jött össze számára a győzelem, ám az olasz teniszezőről tudhatjuk, hogy füves borításon nagyon jó és nem véletlen játszott 2021-ben Wimbledonban döntőt. Halle-ban lényegében mindkét játékos meglepetéssel nyitott és Basilashvili A. Rublev ellen nyert 2-0-ra, míg Otte Kecmanovic ellen tette meg ezt. Egyszóval mindkét teniszező parádés formának örvend.

Basilashvili nagyon jól mozog füves borításon és ma is lehet esélye a továbbjutásra. (Fotó : Getty Images)
Íme néhány tényező a mai találkozóval kapcsolatosan:
O. Otte  2022-ben 4 alkalommal lépett füvön pályára és 3-szer nyerni tudott.
N. Basilashvili  2022-ben 3 alkalommal lépett füvön pályára és 2-szer nyerni tudott.

Már az előző beharangozó ajánlásunkban is kiemeltük, hogy Otte nagyon jó formában van és mivel hazai közönség előtt játszhat, duzzad az önbizalomtól a német teniszező. A grúz riválisa nagyon kellemetlen lehet, hiszen fejben ő is képes végig koncentrált maradni és ennek megfelelően egy nagyon szoros mérkőzésre számítunk. Benne lehet a találkozóban az, hogy valamelyik teniszező 2-0-ra nyerni fog, de mi leginkább egy döntő szettes mérkőzésre számítunk és ennek megfelelően az összesített játékok piacát favorizáljuk, ahol a 23.5 játék fölötti opciót küldjük “csatába”.

Tipp: 23.5 felett (Összesített játékok)
odds: 1.90

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
MAJOR LEAGUE PACKAGE
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: