b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP: Ismét meglepetést okozhat Davidovich Fokina!

Fokina salakon kiváló eredményeket ért el az utóbbi hetekben. Nyerni tudott N. Djokovic ellen is a borításon. (Fotó: Getty Images)

Davidovich Fokina majdnem kiesett az előző körben Ivashka ellen, ma pedig egy kőkemény meccs vár rá, hiszen Auger-Aliassime lesz az ellenfele.

A spanyol teniszező tegnap elég kellemetlen helyzetbe hozta magát, hiszen ahelyett, hogy lezárta volna az első római meccsét 2-0-ra, inkább “elajándékozta” a pontatlanságaival a második szettet ellenfelének. Nagy kérdés, hogy mennyit vett ki belőle ez a közel három órás mérkőzés, ám ma nem várjuk azt, hogy felemelt kézzel teniszezzen Fokina. Egyrészt a mai rivális az az Auger-Aliassime lesz, aki azért sebezhető salakon, másrészt a spanyolnak ez a kedvenc borítása és ritka volt az, hogy győztes szett nélkül zárjon.

Nem futja a legjobb szezonját Auger-Aliassime, de azért így is nagyon esélyes a mai találkozón. (Fotó: Getty Images)

Íme néhány tényező a mai találkozóval kapcsolatosan:

-D. Fokina 2022-ben 12 alkalommal lépett pályára salakon és nyolcszor nyerni tudott.
-F. Auger-Aliassime 2022-ben 11 alkalommal lépett salakon pályára és hatszor nyerni tudott.

D. FOKINA

2022.05.10. 15:30

F. AUGER-ALIASSIME

Nem most futja élete szezonját Auger-Aliassime, így könnyedén megizzadhat a kedvenc borításán játszó Fokina ellen. Ugye a spanyol idén nagyon elkapta a fonalat és egyedül S. Tsitsipas ellen nem tudott egy szettet sem nyerni, de ettől a mérkőzéstől eltekintve nyerni tudott N. Djokovic, vagy épp a kiváló formában lévő D. Goffin ellen is. Auger-Aliassime-t persze nem írjuk le, hiszen a madridi ATP-n Sinner ellen példának okáért “sziporkázott” és ha képes úgy játszani, akkor Fokina ellen sima győzelme lehet. Összességében itt sincs értelme a kimeneteleket piszkálni, hiszen a formák és a borítás miatt benne van, hogy Fokina nyer, de ha a technikai részt nézzük, akkor Auger-Aliassime jóval erősebb. Ettől eltekintve Fokina meccsein ritka az, hogy ne alakuljon ki az over opció az összesített játékok piacán. Ugye a spanyol szinte mindenki ellen képes volt szettet nyerni, ám elég ritka volt az a meccs, amikor egy hasonló, vagy erősebb rivális ellen lépett pályára, hogy 2-0-ra nyerjen. Így szerintünk ma is kellően megizzadnak majd a teniszezők és döntő szettben fognak zárni. A fogadásunk itt is az összesített játékokra vonatkozik, hiszen megkaptuk a 22.5-es U/O line-t, (akár két szettben is “zöldülhet”) ami ilyen előfeltételek mellett kedvező lehet számunkra.

Tipp: 22.5 felett (Összesített játékok)
odds: 1.90

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: