b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP: Ismét fogadást kötünk Hurkacz meccsén!

Hurkacz 2022-ben remek formának örvend. (Fotó: Getty Images)

H. Hurkacz tegnapi meccsén is profitáltunk és ahogy a mondás is tartja, “győztes stratégián ne változtass” alapon ma is elhelyezünk egy kisebb összeget a lengyel meccsén.

Hurkacz tegnap Davidovich Fokina ellen harcolta ki a továbbjutást, de azt megelőzően Dellien ellen is nyerni tudott. Ne feledkezzünk meg Lajovic-ról sem, aki a tornán több meglepetést is okozott már. Legutóbb megverte C. Ruud-ot, de azt megelőzően Coric, Carballes Baena és Mannarino ellen is nyerni tudott. A játékosok salakon még nem találkoztak egymással, de elnézve az előző napok eredményeit, itt ma ismét egy kőkemény és végletekig kiélezett mérkőzést láthatunk.

Dusan Lajovic már négy győzelemmel rendelkezik a madridi ATP-n! (Fotó: Getty Images)

Íme néhány tényező a mai találkozóval kapcsolatosan:

-H. Hurkacz 2022-ben 6 alkalommal lépett salakon pályára és ötször nyerni tudott.
-D. Lajovic 2022-ben 11 alkalommal lépett salakon pályára és hatszor nyerni tudott.

H. Hurkacz

2022.05.05. 13:30

D. Lajovic

Egy nagyon szoros mérkőzésre számítunk, ahol akár a döntő szett is reális lehet. Hurkacz szervái továbbra is nagyon erősek és ebből adódik az, hogy sok meccsén hozza a fogadóirodák által kínált U/O összesített játékok határát. Tegnap Davidovich Fokina ellen is hozta az over opciót és véleményünk szerint D. Lajovic ellen is benne van az, hogy overezni fog. A kapott line nagyon jónak mondható, hiszen 21.5 játék fölé fogadhatunk, ami akár két szettben is jöhet. Úgyhogy bizakodunk, hiszen Lajovic formája meggyőző és akár ma is meglepetést okozhat a szerb!

Tipp: 21.5 felett (Összesített játékok)
odds: 1.80

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: