b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP Genf : R. Albot – D. Dzumhur

Dzumhur eddig minden meccsét megnyerte a Genfi ATP-n, vajon behúzza az 5. győzelmet is? (Fotó : Getty Images)

A privát telegramcsatornánkon már jeleztem, hogy elkezdem a “hangolódást” a tenisztornákra és innentől megpróbálok egy-egy mérkőzést mindig kiemelni a kínálatból. Egy szabály lesz ezen tippek tekintetében, hogy minden esetben “C” kategóriába sorolva és minimum 1,80-s szorzókra ajánlok fogadást!


I R. Albot – D. Dzumhur I

 

A két teniszező mérkőzésén én nem lepődnék meg azon, ha 3 szettben fejeznék be a mérkőzést. Erre jelenleg 2,45-s szorzóért lehet fogadást kötni, viszont ezt rizikósnak vélem. Albot jelenleg 45., míg Dzumhur az 57. helyen áll az ATP ranglistán. Ami azt illeti inkább Dzumhur az aki salakjátékosnak mondható, viszont mindkét fél elég sokat játszott az előző években ezen a borításon. Természetesen mindkettejüknek a kemény borításon van a legtöbb tapasztalata, illetve mérkőzése, de salakon is megállják a helyüket.

A két játékos nem is olyan rég találkozott egymással salakon, méghozzá a French Openen. Akkor 3-2-s mérkőzést játszottak le egymás ellen és igencsak izgalmas mérkőzést láthatott az, aki követte a találkozót. Akkor egyértelműen Dzumhur volt az esélyesebb, hiszen Albot kisebb sérülésből tért vissza, ma viszont teljesen 50-50% az esélye a játékosoknak a győzelemre.

Dzumhur eddig minden meccsét megnyerte a Genfi ATP-n, vajon behúzza az 5. győzelmet is? (Fotó : Getty Images)

A fogadóirodák is ki-ki mérkőzést várnak, hiszen 2,00, illetve 1,80 a szorzó a két teniszezőre, viszont az over opcióban ezen a találkozón hatalmas érték lehet. Az első indok az, hogy Dzumhur már 4. fordulót játszott le a tornán és ebből 3 alkalommal 3 szettbe torkolló mérkőzést tudhat magáénak, ezen mérkőzések természetesen a jelenlegi 22,5 game line felett zártak. A másik döntő érv, hogy ennek köszönhetően Dzumhur igencsak fáradt lehet, ellentétben a mai ellenfelével akiknek a lábában mindössze két meccs van még a tornán. Ha már Albot, akkor róla is jó tudni, hogy amúgy remek adogató és a vele azonos szinten lévő ellenfelekkel rendre képes izgalmas, végletekig kiélezett mérkőzéseket játszani és többször nyerni. A Genfi tornán elsőként Sonego ellen nyert 2-0-ra, de itt két Tie Break is kialakult, majd jött Londero aki ellen szintén volt egy Tie Breakje, viszont itt már 2-1-re tudott nyerni a moldvai teniszező. Egy szó, mint száz én ezen a mérkőzésen bízom benne, hogy 3 szettbe torkolló meccset hoznak össze a felek, azt sem tartom kizártnak, hogy lesz Tie Break, hiszen mindketten kiválóan adogatnak, ami arra sarkall, hogy nehéz lesz egymástól elvenni az adott adogatásokat. Úgyhogy kíváncsian várom a mérkőzést és remélem, hogy nem lepnek meg a játékosok egy gyenge játékkal. Az ajánlásom egyébként a 22,5 game feletti opcióra esett, amihez lényegében elég 2 szett is, ha lesz egy Tie Break, de jobban örülnék neki, ha 3 szettbe döntenék el a játékosok a meccset.

R. Albot – D. Dzumhur (15:00)
Tipp: Több, mint 22,5 játék (Játék összesített) odds:1,90 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: