b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP Genf : G. Dimitrov – F. Delbonis

Közel egy hónap után lép ismét pályára Delbonis. A salakborítás a kedvencei közé tartozik, vajon ma is nyerni tudunk és folytatódik a sorozatunk? Szembe megyünk a fogadóirodákkal! (Fotó : Getty Images)

A “gold” szolgáltatásunk tegnap “pihenőt” kapott, most viszont egy teniszmérkőzéssel készültem. A mostani mérkőzést Genfben salakborításon rendezik.


I G.Dimitrov – F. Delbonis I

 

A találkozón sok kérdés merült fel bennem a játékosokkal kapcsolatban, hiszen Dimitrov jelenleg ugyan jobb helyezéssel rendelkezik, ATP ranglista 47. helyezettje, de Delbonis is 100-on belül tartózkodik és jelenleg a 84. helyen áll. Ami azt illeti, aki ismeri a játékosokat tudhatja, hogy Delbonis inkább az aki salakjátékos. Ez annyi tesz, hogy péládul az előző szezonban 8 darab mérkőzést játszott összesen kemény és füves borításon, ezenkívül minden egyes mérkőzést salakon játszotta le és 32:16-s mutatót alakított ki. A mostani ellenfele Dimitrov inkább a kemény borítást kedveli és előző szezonban salakon mindössze 12 alkalommal lépett pályára akkor 7:5-s mutatót alakított ki, de a mostani szezonban sem meggyőző, hiszen 5:4 az átlaga.

Köztudott, hogy döntően befolyásolhatja az adott mérkőzés kimenetelét az, hogy adott játékos mely borításon játszik jobban, mit favorizál és így tovább.

Közel egy hónap után lép ismét pályára Delbonis. A salakborítás a kedvencei közé tartozik, vajon ma is nyerni tudunk és folytatódik a sorozatunk? Szembe megyünk a fogadóirodákkal! (Fotó : Getty Images)

Számomra kicsit érthetetlenek ezek a szorzók és véleményem szerint Delbonis nyerhet legalább egy szettet. A salakborítás fekszik neki, mérkőzései döntőrészét itt játssza. A Barcelonai tornán is Monteiro és Garcia-Lopez ellen nyerni tudott, de Kuhn ellen szettet nyert. Dimitrov itt a Genfi tornán eddig jól játszott, viszont most Delbonis pihentebb lehet, hiszen 1 hónapja lépett utoljára pályára. Egy szó, mint száz F. Delbonis nyer egy szettet opcióban van érték és ezt 5 egységgel ajánlom fogadásra.

G. Dimitrov – F. Delbonis (13:30)
Tipp: F. Delbonis(Nyer egy szettet) odds:1,72 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: