b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP : G. Pella – R. Bautista

Bautista kereken egy hete szenvedett vereséget Lyonban Fritz ellen. Vajon ma nyerni tud? (Fotó : Getty Images)

A júliusi gold turnus kezdetét veszi a mai nappal és elsőként egy igencsak izgalmasnak ígérkező teniszmérkőzéssel kezdünk. A mérkőzésen Pella és Bautista küzd meg egymással az elődöntőbe kerülésért.


I G. Pella – R. Bautista I

 

Ami azt illeti Bautista előző mérkőzésén hasonló opciót osztottam meg, mint most és akkor is magabiztosan hozta a spanyol teniszező az elvártakat. A mai ellenfele hatalmas küzdő, ám az argentin lábában immáron sokkal több perc van, mint a spanyoléban. Igen Bautista eddig minden egyes mérkőzését lehozta mindenféle nehézség nélkül és eddig nulla szettvesztesége van. Pella ezzel ellentétben két mérkőzésen is 5 szettben tudott nyerni, illetve a legutóbbi mérkőzésén 3 óra 44 perces mérkőzést játszott Raonic ellen. Ugyan nyerni tudott a kanadai szervagép ellen, ám sok múlott Raonicon, hogy ide torkollott ez a mérkőzés.

Ami azt illeti igencsak beszédes adat az, hogy Bautistát mekkora favoritként kezelik a fogadóirodák. A spanyol sikerére 1,16-s szorzón lehet fogadást kötni.

Bautista előző mérkőzésén sikerült szép profitra szert tenni. Vajon ma is magabiztosan hozza a kötelezőt? (Fotó : Getty Images)

Folyamatosan figyelemmel követtem a tornán Bautista mérkőzéseit, illetve Pella legutóbbi két találkozóját is élőben néztem. Ami azt illeti nagy küzdő az argentin teniszező és ezt megmutatta Raonic ellen is, hiszen 2-0-s hátrányból állt fel és nyerte meg a maradék három szettet. Ma nem hinném, hogy ekkora szerencséje lenne, jóval fáradtabb, mint spanyol riválisa. Ráadásul tényleg ott van az a tényező, hogy Bautista egyszerűen megállíthatatlan idén füves borításon. A számomra nagy kedvenc Paire ellen is magabiztosan nyerni tudott legutóbbi mérkőzésen, ahogy már említettem akkor is nyertünk. Úgyhogy bizakodó vagyok és szerintem a -5,5 game hendikep opció ma állhat a mérkőzésen. Kiemelem, hogy mindenképp rizikós opció, ám a spanyol mellett rengeteg érv sorakozik fel és akár egy jó szett is elég lehet ahhoz, hogy Pella és Bautista között nagyobb arányú különbség alakuljon ki.

G. Pella – R. Bautista (14:00)

Predikció: R. Bautista -5,5 game (Hendikepodds: 1,73 “C” kategória Tét : 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: