b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP : Fucsovics M. – F. Fognini

Marci remek formában játszik az Australian Openen és most az egyik példaképe ellen léphet ismét pályára. (Fotó : Getty Images)

A Wimbledoni tornán továbbra is nyereséggel állunk, hiszen az első két napon sikerült profittal zárnunk. A “gold” elemzés esetében ismét Fucsovics mérkőzését ajánlom fogadásként, ahol az ellenfele az olasz Fognini lesz a legjobb 32 között!


I Fucsovics M. – F. Fognini I

 

A mérkőzésen egy olyan opciót osztok meg, amelyet lényegében az online fogadóirodákban tud mindenki megfogadni. A fogadóirodák alatt gondolok az Unibet és a Bet365 oldalakra. Ami a fogadást illeti egy opció tetszett meg ezen a mérkőzésen, méghozzá az, hogy ez a két játékos ma egy-egy szettet biztosan nyerni fog, ezzel pedig 4-5 szettbe torkolló mérkőzést láthatunk. Ezt az opciót Unibeten egy az egyben megtalálod, hiszen a 3,5 szett feletti opcióra köthetsz fogadást. Míg Bet365-n a következőképpen találod meg a fogadást.

Tenisz menü (Itt görgess le a következőig) – “Szett” (Ha pedig megvan, válaszd ki a következőt) – “Egyenes szettekben nyer?”

Ha megvan kattints rá és itt kijönnek a mai mérkőzések. A lényeg az, hogy itt arra kötünk fogadást, ha az Igenre nyomsz, hogy 3-0, vagy 0-3 lesz a meccs. Ha pedig a Nemre, akkor 3-1, 3-2, vagy épp ez fordítva, tehát a teniszezők nyernek legalább egy-egy szettet. Ha nem érthető írj és segítek elmagyarázom érthetőbben.

Fucsovics előző évben némileg rontott a helyezésén és most az 51. helyen áll, míg riválisa a legjobb 10-ben található meg. Persze ezt nem kell kézen fogható tényezőnek venni, hiszen Marci sosem lesz leírható ellenfél!

A magyar teniszező ma nem számít esélyesnek, ám bízom abban a tényezőben, hogy ismét jól fog játszani! (Fotó : Getty Images)

Ami azt illeti D. Novak ellen hozta a kötelezőt a magyar teniszező, míg Fognini megizzadt Tiafoe ellen. Ez már egy jó pont a mai mérkőzéssel kapcsolatban, hiszen Marci jóval fittebb lehet. Egyébként Fucsovics igencsak jól mozgott az előző mérkőzésen, ahol ő volt a favorit. Fognini is jól játszott, viszont az adogatójátéka többször is sebezhető volt. Most az olasz a mérkőzés esélyese, ennek ellenére én továbbra sem tudom azt elképzelni Marciról, hogy ne teljesítsen jól itt Wimbledonban. Az esélyek adottak, ha Marci ügyel az adogatásaira akár egy szoros mérkőzés is kialakulhat a mostani találkozón. Úgyhogy bizakodó vagyok és amit már a fentiekben is kiemeltem Marci mindenki ellen hozhat egy jobb teniszt, úgyhogy ugyanazzal az opcióval készültem, mint Marci előző mérkőzésén és a 3,5 szett feletti opcióra ajánlok fogadást “B” kategóriás besorolásban 5 egységgel!

Fucsovics M. – F. Fognini  (15:30)
Tipp: 3,5 szett felett (Szett összesített – Unibet) odds:1,50 “B” kategória Tét : 5 egység
Tipp: Nem (Egyenes szettekben nyer? – Bet365) odds:1,53 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: