b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP Finals: Valóban ekkora favorit N. Djokovic?!

Ismét győzelmet ünnepelhet a szerb klasszis! (Fotó: Getty Images)

Az ATP-világbajnokság negyedik napján A. Rublev, illetve N. Djokovic mérheti össze az erejét és a tét a rájátszásba való jutás.

Az első mérkőzéseket mindkét játékos győzelemmel zárta. N. Djokovic S. Tsitsipas ellen ért el két szettben győzelmet, míg A. Rublev D. Medvedev ellen zárt sikerrel. Előbbi igazából nem meglepő, bár Tsitsipas végig nagyon jól játszott a szerb ellen és mindössze egyetlen egyszer bukta el a szerváját a görög. A. Rublev győzelme viszont elég nagy meglepetésnek számít. Alapvetően honfitársa ellen nem sűrűn tudott eddig nyerni és ha megnézzük az egymás elleni eredményeket, akkor egyértelműen látható D. Medvedev dominanciája. Ám az előző összecsapáson Rublev szinte végig kiegyensúlyozott tudott maradni fejben és hiába bukta el az első szettet rövidítésben,  azt követően a második szettet már 6-3-as arányban, míg az utolsó, mindent eldöntő szettet ismét tie-breakben 9-7-re nyerte meg az orosz. A Medvedev elleni siker kulcsa ténylegesen a mentális összeszedettség és a végig higgadt tenisz volt és ma ugyanerre lenne szükség N. Djokovic ellen is. Igen ám, de a szerb teniszező jóval rutinosabb, mint Medvedev, ráadásul egészen parádés formába került a szerb és ne felejtsük el, hogy mentálisan az egyik legerősebb a jelenlegi mezőnyben. Mivel a mai mérkőzés tétje a továbbjutás kiharcolása, így mindkét játékos igencsak motivált lehet és mivel volt egy bő napjuk felkészülni a mai összecsapásra, így minden esély adott arra, hogy egy újabb kiváló mérkőzést láthassunk szerda délután!

VB 2022 TIPPJÁTÉK

Szurkold velünk végig a foci VB-t a b&wtips tippjátékában és nyerd meg az értékes nyereményeink egyikét! 

A. Rublev - N. DjokovicFogadási határidő: 14:00

Ami biztos, hogy Rublevtől nem igazán szokhattuk meg ezt a mentális “összeszedettséget” és kíváncsian várjuk azt, hogy a Medvedev elleni siker vajon mennyit vett ki belőle. Ugye Rublev esetében nem egyszer fordult már az elő, hogy szétverte a kezét az ütőn, vagy épp ütőt tört. Ma pedig ismét egy olyan meccs jön számára, amit nem technikailag, hanem fejben kell megnyerni, hiszen N. Djokovic szinte minden labdára oda fog majd érni és ezt kell tudni majd kezelni Rublevnek. Az orosz nyert már amúgy Djokovic ellen, ám akkor a szerb nem volt élete formájában és a jelenlegi helyzet ismeretében, mi nagyon csekély esélyt látunk arra, hogy ma ismét meglepetést érjen el Rublev. Jó kis összecsapás lesz ez, de Djokovic most erősebb véleményünk szerint és ennek megfelelően egyetértünk a fogadóirodák szorzóival. Egyszóval a szerb győzelmére fogadunk, amit a -2.5-es game hendikep opció keretein belül teszünk meg! Tavaly egyébként a játékosok találkoztak itt az ATP-világbajnokságon és akkor Djokovic 6-3, 6-2-es arányban nyerni tudott. A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja! 

Tipp: N. Djokovic -2.5 (Hendikep)
odds: 1.65

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!
0
%d bloggers like this: