b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP Finals: Szoros meccset hozhat a Nadal-Auger-Aliassime összecsapás!

Csak Auger-Aliassimén múlik, hogy mennyi időt tölt ma a pályán. (Fotó: Getty Images)

Az ATP Finals “zöld” csoportjában az első meccseken vereséget szenvedő R. Nadal és F. Auger-Aliassime találkozik egymással.

Az első fordulóban nem okoztak meglepetést a játékosok, hiszen Nadal esetében erre lehetett számítani, hogy a torinói környezet számára gyors lesz és a spanyol teniszező játékának ez nem fog kedvezni. Ugyan a T. Fritz elleni meccsen az első szettben eljutott rövidítésig, ám a második szettben már elég fásultnak tűnt Nadal és ez a jelenlegi fizikai állapotáról elég sokat elmond (ha csak nem taktikai lépés volt ez részéről..). A mai riválisa ellen sem lesz könnyű dolga a spanyol teniszezőnek, hiszen a kanadai ellenfele kondija nagyon rendben van, ráadásul egy gyors és igencsak atletikus teniszezőről beszélhetünk esetében. Az egyedüli érv Nadal mellett talán az lehet, hogy Auger-Aliassime mentálisan még mindig képes hullámzó teljesítményekre és ezt láthattuk az előző összecsapáson is. Márpedig ma az ATP világranglista második helyezett R. Nadal fog vele szemben állni, aki ellen ismét megtörténhet az a bizonyos “remegés”. Persze Auger-Aliassime a US Open óta elég parádés formát mutatott és három ATP Tornát is megnyert, viszont azt is érdemes itt elmondani, hogy a riválisok között alig volt top20-as ellenfél és azért így már ez egy kicsit elvesz az említett eredményekből. A fogadóirodák véleményünk szerint arra hagyatkoznak, hogy Nadal a párizsi és az első ATP Finals meccsén is a második/harmadik szettekben elég fáradtnak tűnt, de ha van teniszező a jelenlegi mezőnyben, aki képes a rejtett tartalékokat elővenni, az pont Nadal. Úgyhogy nem lesz ez akkora sétagalopp meccs véleményünk szerint és Nadal könnyedén megizzaszthatja fiatal riválisát.

VB 2022 TIPPJÁTÉK

Szurkold velünk végig a foci VB-t a b&wtips tippjátékában és nyerd meg az értékes nyereményeink egyikét! 

R. Nadal - F. Auger-AliassimeFogadási határidő: 14:00

A kimenetelekre tehát nem fogadnánk, de ha mondani kellene valakit, akkor mi is inkább a kanadai győzelme felé húznánk. Ez viszont szembemegy az alapelveinkkel, hiszen nem szeretünk top10-ben szereplő teniszezők ellen fogadni. Auger-Aliassime mellett a gyorsaság és kondíciója szól, míg R. Nadal mellett leginkább a mentális erő és a rutin áll. Ahogy Fritz ellen is képes volt Nadal szoros meccset játszani az első szettben, úgy ez F. Auger-Aliassime ellen is összejöhet és azért a kanadai egy ilyen szituációban könnyedén hibázhat. Amennyiben ezt Nadal képes kihasználni, akkor nyerhet. Egyszóval nem becsülnénk le a spanyol teniszezőt az első meccs után, főleg úgy, hogy az a második szettben való kiengedés, akár taktikai döntés is lehetett és inkább a mai mérkőzésre tartalékolta már az energiáit a spanyol klasszis. Összességében mi egy szoros meccsel kalkulálunk itt és szerintünk a fogadóirodák által megadott 22.5-es U/O line jöhet. Ez a tipp azért is erős, mert akár két szettben is hozhatják a játékosok és mivel mindketten győzelmi kényszerben vannak, így nem gondolnánk, hogy bármelyikük is könnyedén adná majd a győzelmet a másiknak. Egy rövidítés is könnyen összejöhet, de mi egy döntő szettes mérkőzésre számítunk, ami a felek 2022-es mérkőzésein rendre összejött, igaz nem kemény borításon, hanem salakon és füvön.  A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja! 

Tipp: 22.5 felett (Összesített játékok)
odds: 1.86

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!
0
%d bloggers like this: