b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP Finals: Őrült meccs alakulhat ki Tsitsipas és Medvedev között!

Ismét egy izzasztó mérkőzés vár Medvedevre! (Fotó: Getty Images)

Az ATP-világbajnokság szerdai játéknapján egy igazi presztízsmeccs szemtanúi lehetünk, ugyanis S. Tsitsipas és D. Medvedev is találkozik egymással.

A teniszezőkről köztudott, hogy a 2018-as mérkőzésük óta egyenesen “utálják” egymást és az egymás elleni mérőzéseken szinte minden alkalommal kialakult egy kisebb balhé. Legutóbb Cincinnatiben találkoztak a játékosok egymással, ahol S. Tsitsipas 2-1-re nyerni tudott, de a mérkőzés nem ettől volt érdekes, hanem inkább attól, hogy Medvedev kétszer is megpróbálta a hálóhoz felfutó Tsitsipast eltalálni, ami végül nem jött össze neki. A másik szintén pikáns jelenet a múltjukból, az Australian Openhez köthető, ahol Medvedev a székbíróval vitázott, hiszen kritizálta S. Tsitsipast, illetve édesapját, hogy milyen jogon kommunikálhatnak egymással. Az orosz teniszező akkor az alábbiakat mondta: „Mi van veled? Megőrültél? Az apja minden pont után beszél hozzá. Hülye vagy? Az apja minden pont után beszél hozzá. AZ APJA MINDEN PONT UTÁN BESZÉL HOZZÁ!” Válaszolnál a kérdésemre? Miért beszélhet hozzá az apja minden pont után? Úristen, te egy nagyon rossz ember vagy! Hogy lehetsz ennyire kevés egy Grand Slam-elődöntőhöz? NÉZZ RÁM! HOZZÁD BESZÉLEK!” – üvöltözött Medvedev a székbíróval. Majd a játszma után, mielőtt bement az öltözőbe, baromnak nevezte a vele kiszúró székbírót. Valljuk be ezek ritkán látható jelenetek egy teniszmérkőzésen, főleg egy Grand Slam-tornán. Egyszóval a játékosok múltja is megalapoz itt egy kiváló mérkőzést, de ezt még tetőzhetjük azzal, hogy mindketten győzelmi kényszerben vannak, hiszen D. Medvedev három szettben kikapott honfitársától A. Rublevtől, míg Tsitsipas ugyan jó játékkal, de végül 2-0-ás összesítéssel vereséget szenvedett N. Djokovic ellen. Tehát a teniszezők idén kétszer találkoztak egymással és igazából mindkét meccs végig parázs hangulatban zajlott.  

VB 2022 TIPPJÁTÉK

Szurkold velünk végig a foci VB-t a b&wtips tippjátékában és nyerd meg az értékes nyereményeink egyikét! 

S. Tsitsipas - D. MedvedevFogadási határidő: 21:00

Alapvetően egy jó mérkőzést várhatunk, hiszen mindkét játékos nagyon jó formának örvend, ugye adott a presztízs is és még ezt “megfejelhetjük” azzal, hogy győzelmi kényszerben is vannak a játékosok. S. Tsitsipas nagyon sokat fejlődött idén és a szervái elég hatékonynak mondhatóak kemény borításon. Mivel a torinói környezet elég gyors, így mindkét játékos leginkább az adogatójátékából élhet meg és mivel mindketten képesek elég stabilan teljesíteni, így könnyedén kialakulhat egy hosszú mérkőzés. A Cincinnatiben lejátszott mérkőzésen, az első szettet rövidítéssel zárták a felek, majd azt követően 9-9 játékkal abszolválták a szetteket és ugyanez igaz volt az Australian Openre is, ahol egy első szettes tie-break után 6-4, 6-4-es eredményekkel hozták a szetteket a játékosok. Tehát könnyen benne lehet most is egy sok játékból álló mérkőzés és ennek megfelelően mi az összesített játékok piacát favorizáljuk és a 22.5 feletti opcióra kötünk fogadást. A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja! 

Tipp: 22.5 felett (Összesített játékok)
odds: 1.70

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!
0
%d bloggers like this: