b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP Finals: Mutatjuk, hogy mire fogadunk a Ruud – Djokovic döntőn!

Ismét győzelmet ünnepelhet a szerb klasszis! (Fotó: Getty Images)

Vasárnap este rendezik meg az ATP-világbajnokság döntőjét, ahol a tornán még veretlen N. Djokovic és C. Ruud méri össze az erejét.

Összességében egy nagyon sima győzelmet érhet el Djokovic, ha képes mentálisan továbbra is ilyen kiegyensúlyozott maradni. Az erőteljesen látszódott tegnap T. Fritz ellen, hogy a D. Medvedev elleni mérkőzés elég sokat kivett a szerbből és tényleg csak olyan labdákért hajtott a Djokovic fogadóként, amelyből származott haszna. T. Fritz ennek köszönhetően két rövidítést is képes volt kiharcolni a Djokokvic elleni elődöntőben, ám az utolsó pillanatokban rendre a szerb tudott mentálisan erős maradni és végül 7-5, illetve 8-6-os összesítéssel hozta a tie-breakeket. Az, hogy a döntőben C. Ruud lesz az ellenfele Djokovicnak, kissé meglepő, de igazából a tornán mutatott játék alapján nem mondanánk azt, hogy nem megérdemelt. Ami viszont elég sokat elvehet C. Ruud teljesítményéből, hogy N. Djokovic ellen még egyszer sem tudott szettet nyerni a pályafutása során, ráadásul tavaly, mikor itt Torinóban találkoztak, akkor egy első szettes tie-break után, a szerb felmosta a norvéggal a padlót és 8 játékban nyerte a második szettet. Idén salakon találkoztak egymással a teniszezők Rómában, akkor 6-4, 6-3-ra nyert Djokovic, igaz hozzá kell tennünk azt is, hogy salakon tette meg mindezt. C. Ruudról természetesen elmondható, hogy nagy küzdő, viszont mentálisan nincs olyan szinten, mint szerb riválisa és ez ma döntő faktor lehet a mérkőzésen!

VB 2022 TIPPJÁTÉK

Szurkold velünk végig a foci VB-t a b&wtips tippjátékában és nyerd meg az értékes nyereményeink egyikét! 

C. Ruud - N. DjokovicFogadási határidő: 19:00

A játékosok közti különbséget remekül megmutatja, hogy N. Djokovic hatodszor, míg C. Ruud először nyerheti meg az ATP-világbajnokságot. Ruud pályafutásában persze remekül látható a fejlődés, de az is megfigyelhető, hogy az ilyen téttel bíró mérkőzéseken egyszerűen nem tud kimagaslóan teljesíteni és mentálisan többször “megzuhan”, aminek köszönhetően hibát-hibára halmoz a mérkőzéseken. Djokovic mentális előnye tehát adott lehet a döntőben, mindezek mellett pedig ott van az a tény is, hogy rekordot, illetve elég komoly pénznyereményt zsebelhet be a szerb klasszis. Persze idén már lepték meg őt párszor, ráadásul elég kaotikus év áll mögötte az oltás miatti mizéria miatt, ettől eltekintve egy ATP-világbajnoki trófeával feltehetné a 2022-es évre a pontot. Úgyhogy mi bízunk benne, hogy N. Djokovic képes lesz ismét extrán teljesíteni és megint előveszi a legélesebb játékát a szerb. C. Ruudban ugyan benne lehet a meglepetés, ám mi úgy véljük, hogy ebben a döntőben nem sok esélye lesz. Benne van egy tie-break a döntőben is, hiszen a torinói környezet, amelyről már oly sokszor írtunk ezt “támogatja”, de szerintünk N. Djokovic 2 szettben megnyeri a finálét és ezzel bezsebeli a hatodik ATP Finals trófeáját! A fogadásunk ezért az összesített játékokra vonatkozik és most egy under opciót küldünk “csatába”! A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja! 

Tipp: 23.5 alatt (Összesített játékok)
odds: 1.70

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!
0
%d bloggers like this: