b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP Finals London: Djokovic – Anderson

Folytatódik az ATP Finals – London, amely már a “Play offs” körnél jár. Négyen maradtak a teniszezők és a másik ágon Federer – Zverev, míg az általunk kiválasztott mérkőzésen Djokovic – Anderson összecsapását láthatjuk. Győzelem esetén egyenes az út a döntőig. Egy a kérdés, ma is lehozza hiba nélkül Djokovic a mérkőzést, vagy Anderson belerondít a tökéletes szezonzárásba?


Kimenetel  N. Djokovic K. Anderson
Szorzók 1,11 7,00

A két fél nem ismeretlen egymásnak, legutóbb Shanghajban találkoztak egymással, akkor a szerb magabiztosan “kiütötte” Andersont és 7-6, 6-3-s mérkőzésen. Az látható, hogy mindkét fél kiválóan teljesít a 2018-s szezonban. Ez Djokovicnak olyannyira ment, hogy átvette az ATP világranglista 1. helyezését és az évben 63 találkozón 52:11 a szerb mutatója (szinte hihetetlen). Kemény borításon remekül teljesít és összesen 35 találkozón mindössze 5 alkalommal ízlelte meg a vereség ízét. Kevin Anderson is remekel, hiszen 47:18 a mérlege, viszont kemény borításon már többször botlott és 35:12 a mutatója az évben. Jelenleg a 6. az ATP világranglistán.

A mérkőzést a Digi Sport 1 televízió fogja élőben közvetíteni 21:00 – tól.
Live stream: bet365, Unibet


Mit várnánk a találkozón?
A találkozón mi bíznánk ismét Djokovic győzelmében és szerintünk a szerb ismét behúzza a szorzókat látva pedig egyértelműen favorizálják a szerb sikerét a fogadóirodák. Viszont látva az előző mérkőzéseket, mi egy rövidebb kimenetelű első szettre gondoltunk, ahol szerintünk 8, vagy 9 gémig jutnak el a felek. A 9,5 under/alatti játékszámban van már érték és erre igencsak érdemes lehet fogadást kötni és ennek megfelelően mivel magas lineon húzták meg a gémek számát ezért érdemes lehet egy másik under opciót is bekalkulálni. Előző mérkőzésen sokak örülhettek, hiszen Cilic ellen a 2. szettben 8 gémig jutottak a felek, amely 21,5 alatti opciót meghozta. Cilic hasonló képességű, mind Anderson és szerintünk ma is tarolni fog a szerb teniszező.

Kimenetel 21,5 gémek alatt 1. Szett 9,5 gémek alatt
Szorzók odds:1,80 odds:1,95

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

0
%d bloggers like this: