b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP Finals: Erre számítunk a C. Ruud – A. Rublev elődöntőn!

Rublev ismét győzelmet ünnepelhet! (Fotó: Getty Images)

Szombaton folytatódik a tenisz-világbajnokság és az elődöntőkben C. Ruud és A. Rublev, illetve N. Djokovic és T. Fritz találkozik egymással.

Alapvetően minden játékos, aki elérte az elődöntőt elég jól szerepelt végig és láthatóan a torinói környezet “feküdt” a játékuknak. Ami elmondható a tornáról, hogy remek mutatókat sikerült összehoznunk eddig és rengeteg mérkőzésen sikerül profittal zárnunk. Nem titkolt célunk, hogy ma is ugyanezt szeretnénk elérni és a C. Ruud – A. Rublev találkozót tartjuk fogadás szempontjából esélyes párharcnak. A játékosok múltja adott és szerencsére ismerhetjük a jelenlegi formájukat is, amely alapján nehezen képzelhetjük el azt, hogy itt bármelyikük simán fog győzni. Ugye tavaly ugyanitt az ATP Finals csoportjában mérték össze az erejüket a teniszezők és akkor 3 szettben C. Ruud tudott nyerni, amivel ki is harcolta a továbbjutást. A. Rublev tegnap óriásit küzdött S. Tsitsipas ellen és hogy a tegnapi meccs mennyit vett ki az oroszból, az majd ma kiderül. C. Ruud jóval kedvezőbb helyzetből várhatta a mai összecsapást. Ugye megnyerte a csoportját és mindezt úgy, hogy a tegnap előtti R. Nadal elleni meccsnek már semmi tétje nem volt. Ennek megfelelően ki is kapott Ruud a spanyol klasszistól, de azért így is látható volt, hogy megpróbált végig versenyben maradni Nadal ellen. Erről tanúskodik egyébként az, hogy mindkét szettben 7-5, 7-5-re nyert Nadal. A. Rublevre egyébként nem sokan számítottak volna, hogy eljut az elődöntőkig, de a D. Medvedev elleni meccsel azért erősen érzékeltette az orosz, hogy ő itt most villantani akar. N. Djokovic ellen kontráztuk természetesen őt és nyertünk is vele, a tegnapi Tsitsipas elleni meccset pedig inkább messziről kerültük, hiszen igazi kétesélyes meccs volt ez előzetesen. 

VB 2022 TIPPJÁTÉK

Szurkold velünk végig a foci VB-t a b&wtips tippjátékában és nyerd meg az értékes nyereményeink egyikét! 

C. Ruud - A. RublevFogadási határidő: 21:00

Nem vár egyszerű mérkőzés a teniszezőkre, ugyanis adott lesz a “teher”, ami a győzelmi kényszer miatt keletkezik. Illetve a torinói környezetet ismét ki kell emelnünk, ugyanis a pálya nagyon gyors és ennek megfelelően leginkább az adogatójátékok dominálnak. C. Ruud élvez némi előnyt az orosz riválisával szemben, ugyanis jóval több ideje volt felkészülni az összecsapásra és a regenerálódást se felejtsük el, hogy neki igazából 2 forduló után már adott volt az elődöntő. Ettől eltekintve a bukik nem a norvég sikerére számítanak, hiszen jelenleg is a legtöbb helyen 2.20-2.30-as szorzón fogadhatunk Ruud győzelmére. Hogy Rublev mit fog ma mutatni a pályán az jó kérdés, de látható, hogy nagyon sokat fejlődött mentálisan az orosz teniszező és ennek köszönhetően számára is adott lehet a továbbjutást kiharcolása. Ami biztos, hogy Tsitsipas ellen tegnap nagyot küzdött, ez némileg ki is vehetett az erejéből, de egy elődöntőre aligha kell “feltüzelni” egy játékost. Úgyhogy mi egy nagyon izgalmas és végletekig kiélezett mérkőzéssel kalkulálunk. Nagyon meglepne minket, ha bárki 2-0-ra hozná ezt a meccset, ezért döntő szettre számítunk  és ennek köszönhetően az összesített játékok piacán, a 22.5 feletti opcióra fogadunk! Ez az opció pedig azért is igencsak esélyes, mert akár két szettben is “zöld” színben köszönhet vissza a számlánkon! A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja! 

Tipp: 22.5 felett (Összesített játékok)
odds: 1.77

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!
0
%d bloggers like this: