b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP Finals : D. Medvedev – R. Nadal – 11/21 21:00

2022-ben fantasztikus eredményeket ért el Nadal. Vajon ma milyen formában lesz a spanyol teniszező? (Fotó : Getty Images)

Az ATP Finals elég sok meglepetést tartogat eddig önmagában, ám kijelenthető, hogy mi elég jól vettük eddig az akadályokat. Nagyon rég volt már ilyenre példa, hogy egy teniszmérkőzésen R. Nadal underdogként szerepeljen a fogadóirodák kínálatában, ám ez nem véletlen, ugyanis ma azzal a Medvedevvel fog megmérkőzni, aki eddig szettet sem veszített. Persze a mai meccs már jóval másabb lesz, ugyanis az elődöntőhöz értünk és Nadal egyértelmű célja a torna megnyerése. Azt persze sokan tudhatjuk, hogy a “salakkirály” kemény borításon nem a legjobb.

Legutóbbi egymás elleni eredményük


Medvedev játékában a mostani tornán eddig nem volt benne a hiba, de nagyon meglepő lenne, ha a mai meccset is hiba nélkül hozná le. Azért érdemes tudni, hogy Nadal szereti a gyors pályákat és a mostani mindenképp az. Persze nem egy salak borítás, ahol csúszkálni is tud a spanyol, de láthattuk eddig, hogy szinte minden meccsén hajt a spanyol és mindent kihoz magából. Medvedev egyébként elég sűrűn izzad meg Nadal ellen, sőt legutóbb pontosan itt az ATP Finalsban találkoztak egymással és akkor 2-1-re nyert Nadal. Na most amit érdemes megemlíteni, hogy Medvedev eddig a remek fogadójátékával hozta a meccseit, ám Nadal is roppantul erős fogadóként, na meg fejben is rendre ott van a spanyol klasszis. Mivel bőven reális az, hogy ma is látunk egy Tie Breaket, illetve nehezen tudom azt elképzelni, hogy Medvedev ismét hiba nélküli tökéletes játékot hozzon, így az over opciók felé tekintek, amit a jelenleg meghatározott 23.5-es határon ajánlok. 

Predikció : 
23.5 felett (Összesített gamek)
Odds: 2.00Tét: 2.5 egység

Fotó : Getty Images

0
%d bloggers like this: