b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP Finals : D. Medvedev – D. Thiem – 11/22 19:00

Thiem 2022-ben már több alkalommal is pályára lépett, ám egyetlen egy győzelmet tudott csak felmutatni a sérülését követően. (Fotó: Getty Images)

Kiváló eredményekkel abszolváltuk végig a tornát és remélhetőleg a döntőn is minden az elképzeléseink szerint fog alakulni. A torna kezdetekor már kiemeltük, hogy Thiem és Medvedev is remek formának örvend és nem lepődnénk meg azon, ha valamelyikük a fináléba jutna, ám erre azért nem számoltunk, hogy ők ketten fognak döntőzni. Medvedev nagyon stabil volt végig a tornán és ugyan Nadal ellen tegnap volt egy rosszabb szériája, de ebből sikeresen felállt és megnyerte a mérkőzést. Thiem ennyire nem volt meggyőző és azért a Rublev elleni meccsen kijött az, hogy az osztrák játékosnak mik a gyengeségei, ám Djokovic ellen végig összpontosított és 2-1-re nyerni is tudott!

Legutóbbi egymás elleni eredményük


Legutóbb a játékosok a US Open elődöntőjében találkoztak, ahol Thiem ugyan 3-0-ra nyert, de két Tie Breaket is láthatott a publikum. Mivel mindketten elég magabiztosan hozzák az adogatásokat, itt a legnagyobb “hangsúly” a fogadójátékon lesz.  Medvedev egyébként jóval ügyesebb fogadóként, de Thiem adogatásai nagyon pontosak és ténylegesen, ha ma is egy jobb napot fog ki az osztrák, akkor magabiztosan verheti Medvedevet. Annyi biztos, hogy a finálé miatt mindkét féltől nagy koncentrációt várunk, illetve abban bízunk, hogy leginkább a saját játékukra fognak koncentrálni a teniszezők. Thiem esetében kijelenthető, hogy a top10-ben szereplő játékosok ellen, többször alakul ki Tie Break a meccsein és ez is annak tudható be, hogy Thiem végig próbál összpontosítani a saját adogatásaira. Ahogy említettük is, legutóbb a US Openen három szett alatt kétszer is eddig jutottak a teniszezők, úgyhogy a fogadásunk alapja nem a kimenetelre, nem hendikep és U/O opciókra vonatkozna, hanem a Tie Breakek számára! 

Predikció : 
0.5 felett (Összesített tie-breakek a meccsen)
Odds: 1.80

Fotó : Getty Images

0
%d bloggers like this: