b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP : F. Verdasco – T. Fabbiano

A Wimbledoni tornán továbbra is nyereséggel állunk és remélem, hogy most is kitart ez a kiváló széria. Az első mérkőzésen egy “gold” elemzést publikálok, amely egyúttal közös publikálás is lesz, tehát a “prémium előfizetők is ugyanezt az elemzést kapják ma kézhez!


I F. Verdasco – T. Fabbiano I

 

A mérkőzésen egy olyan opciót osztok meg, amelyet lényegében az online fogadóirodákban tud mindenki megfogadni. A fogadóirodák alatt gondolok az Unibet és a Bet365 oldalakra. Ami a fogadást illeti egy opció tetszett meg ezen a mérkőzésen, méghozzá az, hogy ez a két játékos ma egy-egy szettet biztosan nyerni fog, ezzel pedig 4-5 szettbe torkolló mérkőzést láthatunk. Ezt az opciót Unibeten egy az egyben megtalálod, hiszen a 3,5 szett feletti opcióra köthetsz fogadást. Míg Bet365-n a következőképpen találod meg a fogadást.

Tenisz menü (Itt görgess le a következőig) – “Szett” (Ha pedig megvan, válaszd ki a következőt) – “Egyenes szettekben nyer?”

Ha megvan kattints rá és itt kijönnek a mai mérkőzések. A lényeg az, hogy itt arra kötünk fogadást, ha az Igenre nyomsz, hogy 3-0, vagy 0-3 lesz a meccs. Ha pedig a Nemre, akkor 3-1, 3-2, vagy épp ez fordítva, tehát a teniszezők nyernek legalább egy-egy szettet. Ha nem érthető írj és segítek elmagyarázom érthetőbben.

Verdasco az első fordulóban meglepetésre nagyon jól játszott, majd Edmundot legyőzve már a legjobb 16 közé került. Fabbiano a torna egyik meglepetése, aki Karlovicot és Tsitsipast is kiejtette a tornáról, vajon ma is kitart az olasz teniszező lendülete?

Vajon képes lesz Verdasco ismét behúzni a győzelmet? (Fotó : Getty Images)

Ami azt illeti nagyon bízom benne, hogy Fabbiano ma is remek formában fog játszani. Verdasco Edmund ellen megizzadt, míg Fabbiano eddig mindkét meccsén kisebb meglepetéssel ugyan, de nyerni tudott. Nagyon döntő érveket nem tudok felsorakoztatni egyik teniszező mellett sem, talán Verdasco a meccs esélyese, de annak tudatában, hogy Tsitsipast legyőzte Fabbiano ez felelőtlen kijelentés lenne. Egyébként az olasz teniszező az Eastbourne-i tornán elődöntőig menetelt, ott is Querrey ellen maradt alul egy 2-1-s mérkőzésen. Egy szó, mint száz nagyon bízom benne, hogy Fabbiano jó teniszt fog hozni, illetve abban is bízom, hogy spanyol ellenfele nem fog ma is meglepetésszerűen jól játszani. Bizakodó vagyok és ezért ismét a már-már megszokott 3,5 szett over opcióra ajánlok fogadást “B” kategóriás besorolással!

F. Verdasco – T. Fabbiano (15:00) (“Gold” előfizetők)
Tipp: 3,5 szett felett (Szett összesített – Unibet) odds:1,52 “B” kategória Tét : 5 egység
Tipp: Nem (Egyenes szettekben nyer? – Bet365) odds:1,53 “B” kategória Tét : 5 egység
F. Verdasco – T. Fabbiano (15:00) (“Prémium” előfizetők)
Tipp: 3,5 szett felett (Szett összesített – Unibet) odds:1,52 “B” kategória Tét : 3 egység
Tipp: Nem (Egyenes szettekben nyer? – Bet365) odds:1,53 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: